Фейсбук Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Фейсбук
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Проектът на варненски студент Къщички за книги с две награди

 Фейсбук Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Проектът " Свободни Библиотеки - Къщички за книги " на студента на Варненски свободен университет Сали Светославов получи премията " Носители на култура “ в категория " Те – носителите на култура 2019 “. Конкурсът се провежда от Националното посланичество на студентските препоръки в Република България (НПСС).

Церемонията за връчване на оценките се организира преди ден в Националния студентски дом в София.

Националният конкурс " Носители на култура " обичайно се организира под патронажа на министъра на образованието и науката. Конкурсът цели да събере, покаже и разпространява тези позитивни събития, хрумвания, послания и персони в България, свързани с тематиките за развиването и по-доброто бъдеще на българската просвета, обучение и просвета. Защото развиването на културата, образованието и науката са същинските носители на вярата за по-доброто и стабилно бъдеще на България и всички положителни хрумвания и образци в тази тенденция следва да се означават, отличават и предизвикват.

Проектът се осъществя с поддръжката на Студентския съвет на ВСУ и Варненски свободен университет.

В категория " Кратко есе " по настоящ въпрос, обвързван с тематиката на състезанието " Носители на култура " бе отличен Олександр Ингор – студент в магистърската стратегия " Международна политика и сигурност “. Неговото есе ще влезе измежду най-хубавите материали, които ще бъдат издадени в алманах и публикувани измежду българските университети.

Сребърен приз в 14-то издание на Херценовския студентски конгрес " Моята самодейност в образованието “.

Проектът на Студентски съвет на ВСУ " Черноризец Храбър “ – Свободни Библиотеки - Къщички за книги “ получи сребърния приз в 14-то издание на Херценовския студентски конгрес " Моята самодейност в образованието “ в Руския държавен педагогичен университет " А. И. Херцен “ в Санкт-Петербург. 

ВСУ " Черноризец Храбър “ взе участие в състезанието за обществено значими планове на Херценовския университет със студентския план " Къщичка за книги “ на Сали

Светославов, III курс, компетентност " Защита на националната сигурност “ и Александър Иванов, от компетентност " Психология “.

Проектът бе отличен в направление " Сътрудничество сред поколенията “ и е част от устрема на Студентския съвет на университета за развиване на обществено значими планове. Във Варна към този момент са сложени осем къщички за книги в най-големите междинни учебни заведения. Последната свободна библиотека ще отвори порти в навечерието на 24 май в постройката на театъра в Морската столица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР