Фейсбук Бивши и настоящи студенти отТУ - Варна:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Фейсбук
Бивши и настоящи студенти отТУ - Варна:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Събират средства за лечението на детенце на млад преподавател от ТУ-Варна

Фейсбук Бивши и сегашни студенти от
ТУ - Варна:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Кампания за набиране на средства за лекуването на детето на млад учител от Технически университет - Варна стартира на 26 и 27 ноември 2018 година с благотворителна работилница-базар, проведена от преподаватели и студенти и сътрудниците от Фондация " Владиславово ".

Рали е на 1г. и 5мес. и страда от доста рядко и тежко генетично заболяване – синдром на Лий. Симптоми се проявяват шест месеца след нейното раждане. Надеждата на младите родители е в ново лекуване със стволови кафези в чужбина, което е доста скъпо и би трябвало да покрият финансово със лични средства.

Първото събитие от поредност начинания, които възнамеряват да провеждат управлението и Студентският съвет на ТУ-Варна е идната двудневна благотворителна работилница-базар под наслов " Подкрепа за Рали ".

В двата дни във фоайето на Електротехническия факултет от 10 до 15 часа могат да бъдат закупени от благотворителния щанд коледни картички и празнична декорация, направени от студенти, преподаватели, чиновници на университета и представители на фондация " Владиславово ".

Всеки, който желае, може и на място в двата дни да се включи в изработването на сувенирите в работилничката " Подкрепа на Рали ".

Всички събрани средства от разпродажбата и даренията от особено квалифицираните кутии ще бъдат дарени за лекуването на детето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР