Фейсбук Битката за здравето на малкия Емо от Варна продължава, научи

...
Фейсбук
Битката за здравето на малкия Емо от Варна продължава, научи
Коментари Харесай

10 000 лв. са нужни спешно, за да продължи лечението на малкия Емо от Варна

 Фейсбук Битката за здравето на дребния Емо от Варна продължава, научи Varna24.bg. За да продължи лекуването на лъчезарното момченце, фамилията още веднъж се нуждае от помощ. Ето какво показа майката на дребния войник, Силвия Емилова :

" Мили, ангели, на следващия ден тръгваме за България! Прекъсват лекуването на Емо, до момента в който не съберем дадената сума от проформа-фактурата! Имаме една седмица да съберем около 10 000 лева за спомагателни проучвания, хотел, болница, лекарства и път! Предоставям всички платени фактури от хотел и болница, проучванията за тромбоцитите, проформа-фактура за идното лекуване, рецепта, пср проби и епикризата от аналната! "

Както медията ни заяви, Емилиян е на 8 години, от Варна. През пролетта на 2019 година момченцето е диагностицирано с " Болестта на Хишпрум ". Това е болест на дебелото черво. Липса на кафези в червото.Това може да е цялото черво или част от него. В случая при Емо е открита липса на ганглийни кафези в ректума след осъществяване на биопсия и интервенции! Направен му е нуклеарно магнитен резонанс, при което е доказана диагнозата. Симптомите са: уголемено дебело черво, отичане на коремната и стомашната област, мощни болки в ректума и корема, повръщане, газове и изпускане по дребна и огромна потребност! Претърпява 4 кръвни интервенции. Предстои му дълго и комплицирано лекуване!

Можете да помогнете като дарите средства:

IBAN в бг левове към Банка ДСК с титуляр Емилиян Красенов Стефанов:

BG48STSA93000026548514

PayPal:[email protected]
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР