Фейсбук Баща и син от гърменското с. Дъбница нападнали съседите си

...
Фейсбук
Баща и син от гърменското с. Дъбница нападнали съседите си
Коментари Харесай

Баща и син пребиха зверски съседите си без причина

 Фейсбук Баща и наследник от гърменското с. Дъбница нападнали съседите си и ги пребили в дома им малко след среднощ. Славчо и Ваня Ценови таман си лягали, когато в дома им нахлули комшиите Росен и Симеон П. Нахвърлили се върху стопаните и почнали да ги бият с дървен прът и да ги душат. След това избягали. Славчо, на 55 година и жена му Ваня са настанени в болничното заведение в Гоце Делчев. Мъжът е с 9 шева на главата, други пострадвания по лицето и подозрение за счупена челюст. Жената е със счупена ръка.

" Нямам пояснение за какво пристигнаха да ни пребият. Съседи сме, даже им помогнах с пари да създадат женитба. Наскоро коментирахме, че би трябвало да отстранен една тяхна колиба, която е до нашата къща и евентуално поради това ни нападнаха ", сподели по телефона от болничното легло Славчо Ценов, съобщи 24 часа. Полицията е почнала следствие на случая и по непотвърдена информация е задържала бащата и сина за изясняване на случая.

 

Дъщерята на потърпевшите Роси заяви за случая в обществените мрежи и пусна фотография на окървавения си татко. " Здравейте. Искам да се обърна към вас за помощ. Снощи, през нощта, нападнаха татко ми и майка ми. Искам това да го знаят всички. Моля ви да помогнете нападателите да бъдат осъдени. Баща ми дружно с майка са в болница в Гоце Делчев. Майка е със счупена ръка, а татко ми със счупено чене и с 9 шева на главата. Моля ви за помощ. Обичам страната си, само че не желая да допускам, че няма правдивост. Обръщам се с вяра към вас това да се популяризира. Ние сме от село Дъбница желаеме правдивост и отговорните да бъдат осъдени ", написа тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР