Фейсбук Автокино открива сезона на атракциите във варненския квартал Аспарухово, научи

...
Фейсбук
Автокино открива сезона на атракциите във варненския квартал Аспарухово, научи
Коментари Харесай

Автокино открива сезона на атракции в Аспарухово

 Фейсбук Автокино открива сезона на атракциите във варненския квартал " Аспарухово ", научи Varna24.bg от споделен коментар на кмета на региона Ивайло Маринов в обществената мрежа. 

" Уважаеми съкварталци, наслаждение за мен е да ви оповестя, че на 9-ти, 10-ти и 11-ти юни в регион " Аспарухово “ ще гостува автокино. Ще бъдат излъчени нашумелите български филми " Диви и щастливи “ и " Привличане “, а специфични наши посетители за откриването на прожекциите ще са актьорите Яна Маринова и Александър Сано.

В миг, в който всеобщите събирания към момента не са възобновени в цялостната си форма това е добра опция да внесем многообразие и да съживим квартала.

Всички фенове на големия екран ще имат опцията да се потопят в атмосферата на българското кино от комфорта на колите си под звездите в Аспаруховия парк.

Прожекциите ще се излъчват в трите дни от 21:00 и 23:30 часа /пропускането на коли ще стартира час по-рано, с цел да имат опция феновете умерено да заемат местата си/.

Билети се продават от през днешния ден на касата в Летния спектакъл и на място в Аспаруховия парк на 9.06, 10.06 и 11.06 от 19 часа.

Цената на билетите е 20 лева за автомобил с до 2 лица и по 5 лева за трети и четвърти човек в автомобила ", написа Ивайло Маринов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР