Фейсбук Активи за над 8 млн. лева имат фирмите, за които

...
Фейсбук
Активи за над 8 млн. лева имат фирмите, за които
Коментари Харесай

Мегз изиграла транспортния бос чрез прелюбопитна клауза в договорите

Фейсбук Активи за над 8 млн. лв. имат компаниите, за които се твърди, че Мегз е обсебила от любовника си, сподели инспекция. Самите покупко-продажби стават точно на новата 2019 година, а за акциите самата дизайнерка заплаща едвам 4000 лева За грандиозната спекулация на Каканашева се оплакаха преди дни потърпевшият предприемач Румен Рончев и брачната половинка му Зорница.

" Каканашева се пробва да ми отнеме бизнеса. Завзела е офиса ми. Смени охранителната компания и не позволява околните ми вътре. В Търговския указател е направила опит да трансферира две мои компании на свое име. Имам 200 души чиновници, които също страдат ", оплака се Рончев на влизане в Районния съд в Пловдив. Той е упрекнат в опит за застрахователна машинация.

Самият джип " Мерцедес ", за който е обвиняването на Ранчев, е взет на лизинг от Мегз, а след това разгласен за откраднат. След като криминалисти откриват автомобила в парцел на предприемача Рончев, Мегз е упрекната за подбуждане към машинация. След разпит Каканашева бе пусната под гаранция, а за любовника й бе пожелан непрекъснат арест. Докато се разглеждаше настояването на прокуратурата, самият Рончев се оплака от опита за кражба от страна на моделката.

Съпругата на Рончев добави, че дизайнерката към този момент е почнала да тегли пари от сметките на компаниите. В опит да спасят фамилното благосъстояние тя и брачният партньор й са наели юрист, който да анулира покупко-продажбите. Намеренията на Рончев да си върне благосъстоянието съвсем нямат късмет, разясняват адвокати. Причината е, че договорите за продажба на акции във компаниите му " Ню Транс Груп " и " Розова котловина Екс " са постоянно заверени пред нотариус.

Дружествата се занимават с товарни транспорти в чужбина и имат стотици тирове. Самата продажба и на двете компании е осъществена на 19 декември, а заверката пред нотариус седмица по-късно. Купувач е записаната няколко дни преди този момент компания на Каканашева " Доверие МК ". Дни след договорката Мегз влиза в ролята си на транспортен необут.

В договорите сред Мегз и любовника й има прелюбопитна уговорка. Тя освобождава дизайнерката от отговорност да заплаща остарели налози, осигуровки или отговорности към клиенти на транспортните сдружения. Така Каканашева придобива на чисто компаниите, струващи съгласно специалисти милиони левове. В подмяна на голямото благосъстояние самата Мегз заплаща жълти стотинки, излиза наяве от документа, оповестен в Търговския указател.

Платената цена за акциите в " Ню Транс Груп " е едвам 2400 лв.. В подмяна на скромната сума Каканашева придобива добре работещо сдружение с активи за 1,8 милиона. Само притежаваните от компанията земи и здания са оценени на 848 хиляди лева, камионите костват други 300 бона, а настрана взиманията от клиенти са на стойност 600 000, написа " България Днес ". В жанр " кон за кокошка “ е и договорката за " Розова котловина Екс ". За акциите в нея Каканашева заплаща в края на предходната година едвам 2600 лв.. В подмяна на скромната сума придобива надзор върху сдружение, притежаващо благосъстоятелност за над 6,2 млн. лв.. Само товарните камиони съгласно доклада са оценени на 3,2 милиона лв., настрана са вземания от клиенти и земи и здания.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР