Фейсбук 4 години след бруталното убийство на Николай от бившата миска

...
Фейсбук
4 години след бруталното убийство на Николай от бившата миска
Коментари Харесай

4 години след бруталното убийство на Николай близките му са неутешими

 Фейсбук 4 години след бруталното ликвидиране на Николай от някогашната миска Анита Мейзер, околните на младия мъж са неутешими, излиза наяве от коментар, оповестен в обществената мрежа от сестрата на Ники Милена Димова. Varna24.bg разгласява написаното без редакторска интервенция:

" 4 години без Ники! Денят, в който те убиха и лишиха от нас! Един живот лишен прибързано и по изключително нечовечен метод! Нелепа гибел, която никой не заслужава! Всеки има право на живот. Наказанието не е самоцел и възмездие, само че всеки един потърпевш и изгубил собствен непосредствен от ликвидиране, а и цялото българско общество, би трябвало да продължим да желаеме за законодателни промени в Наказателен кодекс и Наказателно-процесуален кодекс, да желаеме обективни присъди за убийството на нашите близки.

Анита Желева - Мейзер, дамата, която посегна на твоя живот, е на независимост и " чисти " името си, без жалост и угризения. Не съумях да покажа всички обстоятелства, фотоси, следствен опит, изманипулираните съдебномедицинска експертиза, спорните показания и разнообразни версии на Мейзер, само че всичко това ще бъде направено, за теб, с цел да получи душата ти покой. Загубих някой, който ме правеше мощна, без даже да подозира.... изгубих някой, който ме виждаше такава, каквато аз даже не съм си и посмяла да бленувам и да бъда! Загубих някой, който ме обичаше такава, изгубих някой, който вярваше в мен, изгубих някой, който очакваше да го спася...Провалих се...Оказа се, че силите и вярата ми не бяха задоволителни, оказа се, че силите и вярата ми не са задоволителни.

ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ НЯМА СТОЙНОСТ!

Отнеха ни го по допустимо най-болезнения за всички метод. Мъчително и вечно. Преди да стана мощна, наложи ми се бързо да го направя, преди да стана това, което виждаше в мен...Старая се и знам, че в миналото ще бъда това, което ти би направил за мен - да потвърдя и покажа цялата истината за това брутално ликвидиране.

Съществува свят на живите и свят на мъртвите, а мостът сред тях е обич. Дойде ли денят за панахида ангелите на небето постоянно плачат. Бели са те, чисти души носят. Но и тях ги боли за теб, който си отиде рано.

Нека тази свещичка гори в памет на Ники, който не е измежду нас, само че ще остане вечно в сърцата ни!

Амин! "

Припомняме, че до момента в който околните на убития Ники чакат същинско отмъщение за загубата си, силиконката Мейзер обикаля света и се радва на живота, като не се тормози да споделя фотоси от пътешествията и приключенията си.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментар
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР