Фейсбук 19-годишно момиче от Кюстендил загина при тежък пътен инцидент, случил

...
Фейсбук
19-годишно момиче от Кюстендил загина при тежък пътен инцидент, случил
Коментари Харесай

19-годишната Криси е втората жертва на страшната катастрофа с наш футболист в Германия

 Фейсбук 19-годишно момиче от Кюстендил почина при тежък пътен случай, случил се на 1 септември. Криси Ст. издъхнала от контузиите си. Девойката приключила гимназия " Йордан Захариев “ в Кюстендил и след бала си отпътувала на гурбет в Германия. Черната вест потресе всичките ѝ близки. Мнозина са в потрес, описват нейни познати. В обществената мрежа заваляха трогателни послания, а нейните кръстници написаха покъртителни думи.

" 02.09.2019 година Черен ден. Това е последната фотография на моята кръщелница Криси. Това прелестно дете остана вечно на 19. Няма я към този момент. Снощи 01.09.2019г. почина при злополука в Германия. Нямам думи с които да изкажа болката си. Мило дете, блага моя Криси, в никакъв случай повече няма да чуем твоя глас и смях, няма да забележим усмивката ти. Отиде си по един безразсъден метод, а какви фантазии имаше. Та ти по тази причина отпътува за Германия, да спечелиш парички, с цел да се осъществен фантазиите ти... " - написа Светлана Христова.

Тленните остатъци на Криси би трябвало да бъдат превозени в Кюстендил в идващите дни. Семейството има потребност от пари, с цел да направи това. Отворена е сметка, на която се събират средства, с цел да може Криси да бъде заровена в родния си град.

Катастрофата е станала в село Неерстед, област Олденбург в неделя вечерта. Лек автомобил с четири души е излязъл от пътя и се е забил в дървета, оповестяват немски медии. След удара колата се е запалила. Спасителите съумели да извадят двама души – 18-годишният водач и 23-годишен юноша. 19-годишната Криси и 20-годишен мъж са починалите. Plovdiv24.bg напомня, четова е най-хубавият футболист на ФК Бойчиновци Денис Деков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР