Фейсбук забранява публикации със сексуален подтекстАдминистрацията на Фейсбук забранява на

...
Фейсбук забранява публикации със сексуален подтекстАдминистрацията на Фейсбук забранява на
Коментари Харесай

Фейсбук забранява публикации със сексуален подтекст

Фейсбук не разрешава изявления със полов подтекст
Администрацията на Facebook не разрешава на потребителите да разгласяват в обществената мрежа освен порнография, само че и фрагменти от еротични танци, фотоси на разголени хора и постове със полов подтекст. Тези разпореждания стават част от кодекса на обновените правила на обществената мрежа, съобщи ТАСС.

Facebook признава "важността на привличането на вниманието към проблемите на половото принуждение и експлоатация", само че "поставя разграничителна линия, когато наличието облекчава, предизвиква или координира секса сред възрастните". "Ние ограничаваме и потреблението на прекалено полово изложение, което може да докара до затормозяване, защото избрана част от нашата световна общественост може да схване доста мъчително сходно наличие и това може да навреди на способността на хората да се свързват с приятелите си и с по-широката аудитория", изясни администрацията на обществената мрежа.

Тя не разрешава публикуването в границите на платформата на фрагменти с порнографско наличие, шоута в стриптийз клубове, еротични танци, сексуален акт, фотоси на разголени хора. Забраната включва текстове със полово, еротично или тантрическо наличие, преписка със полов подтекст и откровени подмятания, в това число споменаване на желания и избрани елементи от тялото.

Компанията „ Facebook “ е учредена на 4 февруари 2004 година от Марк Зукърбърг и трима негови съученици, до момента в който е студент в Харвардския университет. Социалната мрежа със същото име е една от водещите в света. Общата й месечна публика надвишава 2,2 милиарда консуматори. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР