Фейсбук виж галерията След като Светослав Каменов убил рейнджърката Десислава Стоянова,

...
Фейсбук виж галерията
След като Светослав Каменов убил рейнджърката Десислава Стоянова,
Коментари Харесай

Убиецът на рейнджърката: Хванах я за врата и нещо изпука!

Фейсбук виж галерията След като Светослав Каменов умъртвил рейнджърката Десислава Стоянова, отпътувал за Благоевград, а от там прекосил пеш границата и отшъл в Гърция. Там прекарал седмица, след което се върнал в България. Това стана ясно на днешното съвещание в Пловдив, на което се гледаше мярката на обвинявания в убийството на Десислава някогашен боен Каменов, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Наблюдаващият прокурор по делото Петър Петров изясни, че са налице всички доказателства, че точно Каменов е килърът. По думите му на 29 ноември към 19.00 ч Каменов дружно с Десислава са пътували от жилището на Стоянова до едноетажна сграда във вилната зона на Сопот - жилището на Светослав. Пътували с " Форд " -а на очевидеца Стоян Чомпанов. Докато били в колата Светослав и Десислава разговаряли и станало ясно, че някогашният военен помага във военната подготовка на Стоянова за Велико Търново.

Каменов бил взел автомобила на Стоянова, с цел да го ремонтира, само че колата блокирала и Каменов я предал за скрап за сумата от 315 лв.. Оставена е в морга.

Стоянова - на 29 ноември, носела в себе си личните документи и тези на автомобила си.

След като счупил врата на Десислава, Светослав Каменов поставил тялото под ъгловия диван в постройката. Именно там е намерено на 8 декември. Ден след убийството - на 30 ноември, Каменов е пътувал до София, там посетил някогашната си другарка Вера Костова. Но след недоразумение с нея, отишъл в Благоевград, а след това пешком в Гърция.

Най-вероятно на 7 декември се завърнал в България. Отишъл в село Зверино при някогашната си брачна половинка Надя Каменова. Поискал от нея телефона на брат й. Споделил й, че е направил нещо и ще каже единствено на брат й, който е шпионин. Така пред двама разузнавачи в Мездра Каменов е завил, че е умъртвил Десислава. Обяснил, че я хванал за врата и нещо изпукало. Прибрал тялото в дивана. Изгорил документите й.

След този роман прокурор Петров съобщи пред съда, че съществува действителна заплаха обвиненият да се укрие и да извърши ново закононарушение. При все, че има предишни присъди. Те приказват за трайна незаконна предумисъл, въпреки към този момент да е оправдан. Именно поради това прокуратурата изиска и най-тежката мярка за Каменов - задържане под стража.

Защитата на някогашния боен - адв. Снежанка Почева пък изясни, че свидетелите по делото не са директни очевидци и очевидци. Те споделят в беседите със чиновниците на реда какво е споделил Каменов с тях.

На 8 декември клиентът й не е дал пояснение. Не излиза наяве и какъв е бил претекстът му, в случай че се одобри че той е килърът. Не са открити регистрационните табели на колата на Десислава в дома на Каменов. По думите й следствието е в начален стадии и " домакински арест " бил бил задоволителен.

Това поиска и самият Светослав - домакински арест. Попитан по какъв начин ва е последната му дума, той сподели " Не! ". Така съдът остави Каменов в ареста.

На излизане от правосъдната зала той бе запитан от публицисти той ли е килърът, а отговорът бе " Кой го споделя! ". Решението на съда може да се апелира в 3-дневен период.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР