Фейсбук виж галерията Продължава разследването на вчерашното жестоко убийство на млада

...
Фейсбук виж галерията
Продължава разследването на вчерашното жестоко убийство на млада
Коментари Харесай

Ето ги убиеца и жертвата му от къщата на ужасите

Фейсбук виж галерията Продължава следствието на вчерашното грубо ликвидиране на млада жена в бл. 28 столичния квартал " Банишора. Извършител на тежкото закононарушение е приятелят ѝ - 23 годишният Васил. Влюбени и щастливи - по този начин наподобяват до последно Калина и Васил. Младата жена непрекъснато поства техни селфита в обществените мрежи, общи са даже профилните им фотоси във Facebook. По нищо не проличава, че ще последва нещастието, при която Калина ще бъде убита брутално от Васил. Двамата се събират да живеят дружно на 21 октомври, само че се познават отпреди това. Събира ги и пристрастеността им към зимните спортове.  

Последните два месеца са извънредно щастливи за Калина. На 5 декември м. година тя приключва Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси и най-сетне се дипломира. Тя и Васил прекарват и първата си Коледа дружно, а Калина разгласява фотография на коледната софра, споделяйки какъв брой е хубаво да си си вкъщи. На 28 декември Калина чества рождения си ден, по този мотив двамата с приятеля й отпътуват за Банско, където прекарват няколко дни, написа " Блиц ". 

Красивата млада жена е бил известно време и модел за " Ивет моделс ", само че по-късно стартира да работи по специалността си като счетоводител. Васил, който е от Русе, работи от две години като готвач в столичен ресторант. Развръзката настава сред 15 и 16 януари. Привечер на 16 януари Васил се свързва с татко си по телефона и му споделя, че Калина е паднала и не демонстрира признаци на живот. Казва му, че ще се самоубие.

Есемес с сходно наличие изпраща и на различен собствен родственик. Притеснен, първо бащата звъни на тел. 112, а след това и дамата. Сигналът е подаден към 18 часа, шест минути по-късно колата за спешна помощ е на адреса в столичния квартал " Банишора ". На място се оказва, че жилището, където са били Калина и Васил, е заключено с железна врата и се постанова викането на пожарна.

Когато
В жилището е и Васил. Той твърди, че няма спомен за това какво се е случило. Казва на лекарите, че е пил уиски и успокоителни. Признава също, че е правил опит за самоубийство с въздушна пушка, само че без триумф. Медиците въпреки всичко го транспортират до " Пирогов ". 

До този миг главната версия на криминалистите за следващото грубо закононарушение у нас, приключило със гибел на жена, е ревнивост. Според тях сред Калина и Васил евентуално се е стигнало до скандал и е последвал побоят. Съседи настояват, че не са чували шумове от кавги, идващи от жилището. Самата Калина не е подавала сигнали преди този момент за домашно принуждение.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР