Фейсбук виж галерията Помните ли го? Бившият голмайстор на Локомотив (София)

...
Фейсбук виж галерията
Помните ли го? Бившият голмайстор на Локомотив (София)
Коментари Харесай

Няма да го познаете! Компаньонка дрогира и ограби участвал във ВИП Брадър

Фейсбук виж галерията Помните ли го? Бившият голмайстор на Локомотив (София) Саша Антунович е станал напряко неразпознаваем, както можем да се уверим от снимките му в обществената мрежа Facebook, където е много деен. 44-годишният екстравагантен сърбин, качил много килограми, прикова вниманието с историята, която разкри. Оказа се, че Антунович се е забъркал в живописен креватно-криминален екшън. Бившият нападател, който игра за Локомотив (София) от 2004 до 2009 година, се оплака в обществената мрежа, че е бил дрогиран и ограбен от продажница, която повикал на адрес. 

Антунович станал жертва на интимната машинация преди дни, до момента в който бил на посетители на другари в Хасковските минерални бани. Той повикал в хотела си локална жрица на любовта, разкрил я в профилиран уебсайт за запознанства, където проститутката се самопредлагала за съмнителната цена от 20 лв.. Пияният Саша обаче не зацепил, че обявата е стръв за наивници...

Часове по-късно се събудил гол в леглото и открил неналичието на сериозна сума пари, която имал в портфейла си. Сърбинът твърди, че компаньонката го е дрогирала, сипвайки му скрито някакъв опиум в питието.

" Росица Иванова, този хасковски жумел пристигна на адреса и ме дрогира и окраде. Давам 500 лв. премия за адрес и телефон ", пусна обявата за търсене на проститутката Саша Антунович в известната фейсбук група " Шкембе супа ".

Участвалият във " ВИП Брадър " някогашен футболист, е много деен в обществените мрежи. Там той съвсем всеки ден разгласява фотоси от персоналния си живот, най-много от запои с приятели. На един от фотосите пък Антунович държи пачки с евро и към него прибавя следния текст: " Имам ойро, не е кат да нямам ойро ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР