Фейсбук виж галерията Палавата сексоложка Наталия Кобилкина пътува край морето на

...
Фейсбук виж галерията
Палавата сексоложка Наталия Кобилкина пътува край морето на
Коментари Харесай

Палава сексоложка пътува на стоп към нашето море и съветва: Правете го навсякъде, опитайте и тройка

Фейсбук виж галерията Палавата сексоложка Наталия Кобилкина пътува край морето на автостоп, видя " България Днес ". Родената в Русия фамилна терапевтка не се свени да се качва в колите на непознати. Кобилкина явно е огромна фенка на адреналина от незнайното преживяване.В последните дни сексоложката организира семинари на тематика " Коварна съблазнителка " по морските градове. Тя употребява обществените мрежи, с цел да си търси сама транспорт. Обявите във виртуалното пространство въобще не я тормозят макар риска, че не знае при кого ще се качи.

" Търся едно място Свети Влас - Варна за на следващия ден 25.07 ", написа палавата сексоложка във фейсбук група за споделено пътешестване. В последно време тези групи набират повече известност, като спътниците споделят разноските си за пътешестване. 

Естествено, единствено мъже откликват на обявата на Кобилкина. В същото време тя им предава безвъзмезден урок по сексология в колата. " Правете секс на полянка, край морето. Може да опитате и тройка ", посъветва неотдавна Наталия в свое телевизионно изявление.

" Не единствено българките, всички дами вършат прекомерно малко секс. Хората постоянно чакат, чакат... Ако човек е полов, обикновено е да го прави всеки ден ", уверена е сексоложката. Тя дава отговор и на въпроса какъв брой огромен би трябвало да бъде мъжкият член, с цел да задоволи една жена.

" Всеки мъж има това, което му е дала природата. Размерът не е значим. Важно е да знаеш какво да правиш с него. Получавам всеки ден неприлични оферти, само че това е част от работата ми. "

Междувременно Кобилкина пусна публикация в интернет, че продава автомобила си. Тя желае 33 333 лв. за " Ауди А8 “. Колата е бензинова и е създадена 2006 година. Наталия се омъжи предходната година за гръцкия предприемач Такис Дретакис, само че не е ясно за какво персонално той не я развежда из Черноморието, написа " България Днес ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР