Фейсбук виж галерията Младият готвач Васил е убил приятелката си Калина

...
Фейсбук виж галерията
Младият готвач Васил е убил приятелката си Калина
Коментари Харесай

Калина убита заради получено на вайбър съобщение Как си? Какво правиш?

Фейсбук виж галерията Младият готвач Васил е умъртвил приятелката си Калина поради " Как си? Какво правиш? ". 25-годишната Калина си чатела по вайбър със остарял другар, а не с ухажор, както подозирал, само че не поискала да покаже диалога на Васил. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи, представени от в. " Телеграф “. Именно този съдбовен SMS бил повода, която предизвикала жестокото ликвидиране в столичния квартал " Банишора “. За него се разбра ден по-късно, откакто 23-годишният мъж преспал една нощ с натрупа, а след това пратил известие на татко си, че ще се самоубие. Полицията откри удушената Калина гола на диван, а Васил лежал гол до кръста в спалнята.

Той е с повдигнато обвиняване. Калина и Васил се срещнали преди три месеца, влюбили се и заживели съвсем незабавно дружно. Готвачът, обаче, бил ревностен и се страхувал, че счетоводителката и някогашен модел на " Ивет модерно “ може да го изостави. Във съдбовната вечер във вторник двамата яли, пили по малко алкохол, само че се скарали поради известието на Калина. Васил от самото начало твърдял пред проверяващите, че е на болкоуспокоителни, които смесил с алкохол и не помни какво е станало. Експертизите на лекарите, обаче, демонстрират, че той е имал напълно минимално количество алкохол в кръвта, а хапчето за болки глътнал малко преди да прати SMS-а на татко си, разкриха медици.  

" На процедура излиза, че той с ясно схващане, изцяло съответен, е удушил Калина и се е гаврил полово с нея, само че обезчестяване не е имало “, считат проверяващи.   В хода на следствието е разпитано и момчето, с което жертвата е чатела преди убийството. Човекът разказал, че се познават от 2-3 години, в доста положителни другарски връзки са и в никакъв случай сред тях не е имало нищо интимно. Ченгетата говорили с близкия другарски кръг на Калина. Всички били единомислещи, че в никакъв случай не е изневерявала на Васил, обичала го доста и неговите съмнения били изцяло безпочвени.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР