Фейсбук виж галерията Как един 39-годишен татко преобува първородния си син,

...
Фейсбук виж галерията
Как един 39-годишен татко преобува първородния си син,
Коментари Харесай

Андрей Арнаудов като татко

Фейсбук виж галерията Как един 39-годишен баща преобува първородния си наследник, който е едвам на два месеца? Трудно. Трудно закопчава и ританките му, тъй като тези дейности по̀ прилягат на майките. В последна сметка и Андрей Арнаудов се оправя - отсам пристяга памперса, оттова обръща бебето, тъй като благородно е оставил обичаната си Емануела да се наспи цяла нощ, защото дребният Васил - синът им, постоянно будува. Накрая включва камерата - въпреки всичко е тв продуцент, и до момента в който са единствено двамата, стартира да споделя на Васил занимателната история към неговото преобличане и сложната борба на таткото с ританките. Звучи смешно и щастливото бебе се засмива с глас, като че ли всичко е схванало, а Андрей наподобява на седмото небе.

В ранни зори клипчето стига до 3-ма души - до майката на Андрей, до Иван Христов - правилния му другар и сътрудник в работата, и до Емануела. Тя - наспана и още по-хубава, се разплаква от трогване. Ето по този начин протичат част от нощите на сем. Арнаудови, които са родители от два месеца. Васил към този момент наддава бързо и съвършените му бебешки гънки - по този начин майка му назовава гривничките по ръчичките и крачетата, най-сетне са я успокоили. Била уплашена първоначално, тъй като незабавно след раждането Васил се разболял от обичайна бебешка жълтеница, само че я изкарал много тежко - от 3,400 кг при раждането станал 2,900.  “Малко импровизирано подходихме с Андрей, тъй като не потърсихме никого за помощ първоначално ", споделя тя. Майка ѝ не живее в България, а майката на Андрей тъкмо в този интервал пътува.

Да, само че пък мъжът ѝ е до нея незабавно след раждането, тъй като в края на май, когато Васил идва на бял свят, завършват тв форматите. Това е времето за отмора и на тв продуцентите. Тяхната работа още веднъж стартира през август - започват фотосите за идващия тв сезон, когато другите излизат във почивка. Затова двамата не губят никакво време и потеглят на море, когато Васко е едвам на 20 дни. 

“Новородено бебе, вие луди ли сте ", реагират околните им. Доста самоуверено, само че преди да тръгнат, Емануела приказва с детски лекари, с неонатоложката, участвала на раждането му, и те споделят, че няма проблем. Предварително се приготвя за всичко, което може да ѝ пристигна до главата. Затова си разрешават първото море, траяло 20 дни, след това за малко се връщат до София, след това отново стигат до морето, а най-после отиват и до чужбина - все тримата.

“И на морето се раждат бебета. Не сме го пекли на слънце. Просто бебешкият му живот протече там, където за нас имаше малко повече преимущества ", споделя майка му. Всъщност тежестите при сходно пътешестване с невръстно бебе на ръце са най-много за родителите му, “защото все едно вървиш с някакъв лагер ", споделя Емануела.  “Тетрисът стартира ", съобщавал Андрей, преди да тръгне да реди багажа в колата. И откровено му се разваляло настроението, до момента в който откри място на детската количка, огромния ѝ панер, кошчето за кола, стерилизатора за шишета, термосите за варене на вода, памперси, еди-колко си кутии мляко, чаршафчетата и така нататък, и т.н. Тези сладки грижи обаче не им тежат, по-скоро са нежната част от промененото ежедневие на двойката. 

Андрей Арнаудов и хубавата Емануела Толева заживяват дружно преди 2 години. По това време тя към този момент е известно лице дружно с близначката си Доротея, откакто двете участваха в риалити шоуто на Би Ти Ви “Африка: Звездите несъмнено са полудели ". Преди това девойките имаха своя графа в “Преди обед " - утринното токшоу на малкия екран, написа " 24 часа ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР