Фейсбук виж галерията > Светослав (в средата) с приятелите си Генчо

...
Фейсбук виж галерията
> Светослав (в средата) с приятелите си Генчо
Коментари Харесай

Съдба! Футболист се е спасил по чудо от гибелта, застигнала 4-ма негови съотборници

Фейсбук виж галерията > Светослав (в средата) с приятелите си Генчо Стефанов и Димитър Кушев

“Същия ден бях на работа в Севлиево втора промяна и питах треньора може ли да ме освободи. Той сподели, че няма проблем и не отидох на мача. Следобед Георги ми звъня, само че нямаше по какъв начин да му се обадя по време на промяна. Излязох от завода в 22,30 ч и си споделих: “Късно е, дано си почива, ще му се обадя на сутринта. Не съумях, другар ми заяви за нещастието. Отначало не повярвах, споделя Светослав. Ние непрестанно бяхме дружно - преди и след подготовка. Дето се споделя един сън ни делеше, бяхме като братя. "

В четвъртък следобяд Светослав и останалите му съотборници изпратиха Георги в последния му път. Според кмета на Павликени Емануил Манолов мястото, на което стана злополуката, е рисково и известно като кръстовище на гибелта. Според него там би трябвало да има спомагателна сигнализация.

Шефът на търновската Пътна полиция Атанас Атанасов съобщи, че в статистиките този сектор не е маркиран като място с централизация на ПТП. Спомни си за 1 погубен преди 2 година Потрошените коли обаче били повече. “ Участъкът е прав, с добра видимост, тревата е окосена. Сигнализирано е с два знака - “Край на пътя с преимущество " и “Стоп ". В 6 от 7 дни в седмицата тям има наряд ", изясни Атанасов за " 24 часа ". В нощта на злополуката обаче на разклона за Горна Студена нямало катаджии.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР