Фейсбук Възкресение Христово е велик ден на безкрайната Божия сила и

...
Фейсбук
Възкресение Христово е велик ден на безкрайната Божия сила и
Коментари Харесай

Борисов на Великден: Днес е време за обединение и време за решения

 Фейсбук " Възкресение Христово е популярен ден на безкрайната Божия мощ и наслада. Христовото Възкресение е най-великото събитие в историята на християнството! Нека Божията берекет донесе в домовете ни здраве и мир, а мъдростта ни води във всяко наше решение! “

Това написа във " Facebook “ министър председателят в оставка на Великден.

" Днес е време за обединяване и време за решения! Няма компликация, която да не можем да преодолеем, няма проблем, който да не може да бъде решен, в случай че сме единни. Доказаха го резултатите от общите ни старания в битката с пандемията. Миналата година не беше време за прегръщане, мнозина изгубиха близки. Днес сме по-силни, през днешния ден прегръдката е по-възможна, през днешния ден пътят е на половина извървян. И колкото и мъчно да беше, храмовете са отворени. Там с упованието в Господ намираме сили и вяра. Нека всеки отвори личния си храм, където остава самичък със себе си, с цел да откри сили да продължи напред “, написа още Борисов.

" Живеем във време на тествания, борим се с чужд зложелател - незабележим, само че безсърдечен. Светът е в икономическа рецесия. За жал в България сме към този момент и на прага на политическа рецесия. Обсебени от тесногръдство, ненавист и нарцисизъм. Ако не се вразумим, ще платим висока цена за политическите случки. Решителност и отговорност са нужни, с цел да преминем и през това тестване. За положителното на всеки дом, за положителното на всеки един от нас “, написа.

През годините хората ми дадоха доста уроци. Аз се изучавам от тях всеки ден. И се увещавам, че търпението носи мъдростта. Поучих се и този път, разчетох урока. Знам пътя, знам по какъв начин можем да го извървим, има още малко време и доста старания, с цел да тръгнем по верния път. Честито Възкресение! “, приключи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР