Фейсбук въведе нови ограничения върху своята услуга за предаване на

...
Фейсбук въведе нови ограничения върху своята услуга за предаване на
Коментари Харесай

Фейсбук ограничава предаването на живо след нападенията в Крайстчърч

Фейсбук вкара нови ограничавания върху своята услуга за предаване онлайн след убийството на 51 души в новозеландския град Крайстчърч, съобщи компанията, представена от ДПА.

" След ужасяващите терористични набези в Нова Зеландия изследваме какво още можем да създадем, с цел да ограничим потреблението на нашите услуги за причиняване на щета или разпространение на ненавист ", се споделя в известието.

Facebook стартира да ползва метод, предусещащ тези, които нарушават нейните " най-важни политики ", неотложно да бъдат спирани да употребяват услугата за предаване онлайн за избран интервал, предава Българска телеграфна агенция.

" Планираме да разтеглим тези ограничавания към други области в идните седмици, като стартираме от това да попречим на същите тези хора да основават реклами във Facebook ", сподели компанията.

Facebook възнамерява да влага 7,5 милиона $ в нови проучвателен партньорства, с цел да усъвършенства технологията за разбор на фотоси и видео, тъй че да изпревари медийното манипулиране, употребявано за наново издание на неразрешен материал.

Компанията към този момент промени някои от своите правила за предаване онлайн и слово на омразата, откакто беше подложена на остри рецензии поради бавната й реакция, когато нападателят от Крайстчърч предаваше онлайн протичащото се. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР