Фейсбук > Учителката, която снима видеотоКазвам се Екатерина Димитрова и съм

...
Фейсбук
> Учителката, която снима видеотоКазвам се Екатерина Димитрова и съм
Коментари Харесай

Занималня в Пловдив вози необезопасени деца

 Фейсбук > Учителката, която снима видеото
" Казвам се Екатерина Димитрова и съм юрист от Адвокатска гилдия София. От клиент получих информация за деца, рисково транспортирани в намерено необезопасено ремарке на товарно МПС, заради което депозирам сегашния сигнал. 

На фейсбук страницата на " Детска планета " - Пловдив е качено видеоизлъчване онлайн от транспортиране на деца в открита каросерия на товарно МПС. Децата не са обезопасени, очевидно се клатушкат, даже едно момиче от самото начало ги подканя да се държат крепко. 

Център за образование, образование и развлечение " Детска планета " Пловдив е с бул. " Дунав " №5. При прегледа на видеоматериала се вижда, че петима души - четири деца и една жена се возят в открит товарен отсег на товарно МПС и всеки миг някое от тях може да изпадне от каросерията. От видеото излиза наяве, че маршрутът е дълъг, защото децата споделят, че отиват до връх /не се чува добре/ в Стара планина, т.е. ще се върнат в град Пловдив със същото транспортно средство.

Жената, която снима, разяснява, че и господин Банков е там. " Детска планета " е частна занималня в Пловдив, чийто притежател и шеф е Румен Банков. На мен персонално освен като правист, само че и като жител и родител ми се коства, че такова транспортиране на деца е рисково и неприемливо и се надявам уредниците на това пътешестване да имат безапелационни причини в своя изгода. Моля виновните институции да подхващат дейности за недопускане на превозването на деца от детската градина по метод, който очевидно заплашва тяхната сигурност и живот ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР