Фейсбук стартира нова услуга – Магазини“ (Shops). Тя ще позволи

...
Фейсбук стартира нова услуга – Магазини“ (Shops). Тя ще позволи
Коментари Харесай

Фейсбук стартира нова услуга – „Магазини“

Фейсбук започва нова услуга – „ Магазини “ (Shops). Тя ще разреши на компании да излагат и продават артикули в платформите на най-голямата обществена мрежа в света. Това заяви изпълнителният шеф на компанията Марк Зукърбърг.

Според него, когато доста дребни предприятия се реалокират в интернет, с цел да се оправят с икономическите последствия от ковид, това е доста значимо.

" Тъй като на хората им е казано да си стоят по домовете, на физическите магазини им е мъчно да останат отворени и милиони хора губят работата си ", добави той.

По думите му мрежата ще работи в съдействие с Shopify и седем други платформи за онлайн търговия.

Онлайн магазините ще бъдат налични посредством Facebook и Инстаграм, ще има алтернатива за заплащане през платформите, а клиентите ще могат да поддържат връзка с търговците посредством WhatsApp и Messenger. Услугата „ Магазини “ ще бъде безвъзмездна за бизнеса и се чака да усили интереса на потребителите, което пък ще докара до увеличение на платената реклама.

Фирмите ще могат да основат частична персонализирана витрина във Фейсбук, до която клиентите на обществената медия ще могат да получат достъп посредством Фейсбук, Instagram или реклами.

Фейсбук съобщи в прессъобщение: " Това значи, че всеки продавач, без значение от неговия размер или бюджет, ще може да реализира онлайн бизнес и да се свърже с клиенти, където и когато е комфортно за тях ". /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР