Фейсбук Скандалът с пребитата от коафьорка плеймейтка Жанета Осипова се

...
Фейсбук Скандалът с пребитата от коафьорка плеймейтка Жанета Осипова се
Коментари Харесай

Скандалът с пребитата от коафьорка плеймейтка набира страшна сила

 Facebook Скандалът с пребитата от коафьорка плеймейтка Жанета Осипова се разгаря със страшна мощ и разделя ВИП-аджиите у нас. Цеци Красимирова и Ива Екимова незабавно реагираха в обществените мрежи с постове в поддръжка на фризьорката Вили Боршукова, тяхна дългогодишна другарка.

" В случая обаче не става въпрос за мен, а за репутацията на доста непосредствен до мен човек - едно другарство построено и непокътнато към този момент 26 години. Морален дълг за мен е да не мълча. В Книгата на книгите е казано: “А ти, когато правиш положително дело, дано лявата ти ръка не знае какво прави дясната, с цел да остане благодеянието ти в загадка. " През тези 26 години другарство, Вили ми сподели тези думи на дело. Но не безкрайните и безрезервни добрини на този човек са обект на сегашния ми коментар. Вили Боршукова - Магама става жертва на чудовищна операция и черен PR. Клиент съм на салон Магама от самото му основаване и постоянно съм се радвала на безупречно отношение и обслужване. Тя е извънреден експерт и престиж в своята сфера - кариерата ѝ приказва задоволително красноречиво ", изясни Красимирова.

" Познавам тази изключителна жена, а също така имам привилегията да съм една от дребното, на които довери в елементи всяка стъпка от живота си. Извън това 20 години, в които споделяш живота, битието и страстите си с герой е вдъхновяващо и изпълнено със смисъл. Грозната подигравка против Вили и професионализма й са неподобаващ опит за гласност, който напълно скоро ще покаже същинското си, не до там красиво, лице “, написа Ива Екимова.

На другия полюс е плеймейтката Нора Недква, която незабавно отбрани колежката си Осипова. Фризьорът Ивало Колев дефинира случилото се като срам, а сестрата на Божидара Бакалова Ивайла няписа: " Собственичката с перуките’ не беше ли набожна, вярваща мощно в Бог? "

Самата Боршукова не дава пояснение какво тъкмо се е случило при абсурда с Осипова, само че прикани медиите да не обръщат внимание на измислени випове, създали популярност с порнография и богати чичковци, очевидно визирайки плеймейтката. Жанета твърди, че просто е желала да върне артикул, закупен от фризьорката, само че тя се ядосала и я пребила. Показа и здравно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР