Фейсбук сензацията Мая Салмова от Кюстендил, която стана по-известна като

...
Фейсбук сензацията Мая Салмова от Кюстендил, която стана по-известна като
Коментари Харесай

Голяма драма споходи Мис Тигрова, брюнетката изригна с отровен залп срещу

Facebook сензацията Мая Салмова от Кюстендил, която стана по-известна като Мис Тигрова още веднъж е в деяние.  Брюнетката се оплака в обществената мрежа, че се е натровила с храна.

Тя споделя, че е хапвала Зайо Байо, който се оказал от 2006 година. „ Изроди мръсни ще ви рапортувам в комисията за отбрана на потребителите “, заканително е написала Мис Тигрова под следващото си видео, написа Блиц.
 
„ Искам това видео да доближи до допустимо най-вече хора. Днес се разсъниха заран, на обяд и  ми беше доста неприятно – все едно имах температура или ми беше паднало кръвното.След като отидох до тоалетната разбрах, че съм се натровила с храна. Коремът ме болеше ужасно доста, повръщаше ми се, беше ми неприятно и се чудих какво съм яла, с цел да стане по този начин. След като през целия ден ми е неприятно и към момента ми е неприятно и каквото хапна, не може да се задържи в стомаха ми, разбрах, че през вчерашния ден ядох Зайо Байо. Този снакс ми беше обичан от доста години и постоянно съм си го купувала от магазина в блока, само че виждам му периода на валидност. Пише, че е 2019 година, само че вижте какво написа от задната страна от снакса – януари 2006 година. Аз съм яла снакс на 12 години. Може ли такова нещо от тази компания? Цял ден ми е неприятно! Не мога да го позволи това. Аз внимавам какво хапвам и какво пия – единствено здравословни неща употребявам. Как може да има такива компании в България, които единствено гледат парите. Тази компания би трябвало да бъде осъдена по някакъв метод. Абсолютно сигурна съм, че е от това “, споделя Мис Тигрова в клипа си.

Тя добави, че е яла единствено кисело мляко, само че даже то е отишло в тоалетната.

Албена Вулева показа видеото на Мая на стената си и небрежно написа пиперлив коментар: „ Каква житейска драма… Зайо Байо и клозети… Някои хора имат извънредно всекидневие “, подигра й се хапливата брадърка.
 





Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР