Фейсбук Съжалявам за това, което се случи, нямах избор, беше ужасно

...
Фейсбук
Съжалявам за това, което се случи, нямах избор, беше ужасно
Коментари Харесай

Извършителят на двойното убийство: Заплашиха семейството ми, извадиха и нож

 Фейсбук " Съжалявам за това, което се случи, нямах избор, беше извънредно и ужасно. Искам да се прибера у дома. Познавам  Васил и Христо доста добре, те заплашиха фамилията ми, уплаших се " сподели през днешния ден в съда Йордан Таков, който извърши двойното ликвидиране в " Гагарин ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Прокурор Светозар Чераджийски изиска най-тежката мярка за неотклонение за подсъдимия. За убийството законът планува наказание  отнемане от свобода 15 до 20 години или пожизнен затвор. Таков е признал, че е умъртвил двамата мъже. Той твърди, че е ги е умъртвил при самоотбрана. Според прокурора са на разположение спорни показания на Йордан.

Той твърдял, че бащата и синът му извадили нож нощ и заплашили жена му и детето. На мястото на престъплението, обаче не е открит въпросното оръжие. В главите на убитите имало и контузии от тъп предмет. Експертизата посочила, че Васил Ботев имал мозъчна травма и кръвоизлив.

Единственият очевидец Николай Гьошев разказал, че е чул крясъци и изстрели и  видял бащата и синът да бият Таков.

" Трудно е да желаяме домакински арест, само че съм задължен да защищавам, тъй като, който заплаща, той поръчва музиката ", каза защитникът на подсъдимия адвокат Стефан Левашки по време на съвещанието.

Съдия Веселина Семкова взе най-тежката мярка задържане под стража по отношение на 45-годишния Йордан Таков.Определението не е дефинитивно и предстои на митинг и обжалване пред Пловдивския апелативен съд на 5 декември от 10.00 часа.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР