Фейсбук С двете монголки, които намерих изоставени на магистралата от

...
Фейсбук С двете монголки, които намерих изоставени на магистралата от
Коментари Харесай

Много неприятно изживяване на две млади дами в бензиностанция на АМ Тракия

 Facebook " С двете монголки, които открих изоставени на автомагистралата от шофьор-идиот се смеем през сълзи. С дебелашко държанието и с открита дивотия на всички равнища ще оставим БГ туризма без късмет и вероятност. Само си представете какъв брой надалеч е Монголия, само че Слънчев бряг е прочут и прелъстителен. Обадихме се на места и нека да сме помогнали на Ангелкова да резервира фасона на Републиката ".

Това написа в обществената мрежа Facebook някогашният министър на енергетиката Мирослав Севлиевски, видя Plovdiv24.bg . От думите му стана ясно че младите азиатки са пристигнали на симпозиум в София и решили да посетят най-популярния ни морски курорт - Слънчев бряг.

Севлиевски от 2001 година е депутат, а от 23 февруари до 17 август 2005 година е министър на енергетиката и енергийните запаси в държавното управление на Симеон Сакскобургготски. По-късно Севлиевски става лидер на отделилата се от Национална движение „Симеон Втори" група " Новото време ". В момента се занимава с туризъм.

" Двете дами от Монголия са купили билети от офис на автобусна компания в София и са тръгнали за Слънчев бряг. На Автомагистрала " Тракия ", на към 100 км от столицата в посока Бургас, рейсът е спрял на бензиностанция за отмора. Очевидно двете девойки са чакали на дълга опашка за тоалетна, когато водачът е потеглил без тях. Едната от тях е приключила висшето си обучение в България и знае български език, с помощта на което изкараха шанс. Разбрах какво се е случило.

От билетите разбрах от кой офис са си купили билетите, обадих се и споделих на представителката на компанията, че в случай че не подхващат ограничения, ще пусна сигнал за случая до министъра на туризма. Оттам поеха ангажимент и споделиха, че идващият рейс, който потегля в 13:30 ч. от София за Слънчев бряг, ще ги качи. А багажът им ще ги чака в Бургас. След малко ми се обади и самият водач на рейса, който също ми даде обещание, че това ще се случи ", описа Мирослав Севлиевски пред уеб страницата " Флагман ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР