Фейсбук Ревност - вероятно това е основната версия, по която

...
Фейсбук Ревност - вероятно това е основната версия, по която
Коментари Харесай

Младата бизнесдама Милена убита по особено жесток начин!

 Facebook Ревност - евентуално това е главната версия, по която полицията в Костенец ще работи за убийството на младата Милена в Костенец. 38-годишната жена е била брутално заклана, а полицията в града търси нейния брачен партньор. Часове след нещастието хората в Костенец приказват само за случилото се. Милена Шишкова се е занимавала с траурен бизнес, ръководела е организация " Рай-10 ".

" Беше доста добър човек, само че не се разбираше със брачна половинка си, двамата имаха едно дете. През последните години стартира връзка с мъж с прякор Распутин, целият град говореше за това, те даже не се и криеха, евентуално това е причината  мъжът й да реши да направи такова безчовечие ", разяснява пред " Блиц " сътрудник на убитата Милена. Други познати на младата жена настояват, че тя е имала желание да напусне мъжа си. 

" Блиц " съумя да открие и въпросния Распутин. Той се занимава с продажба на техника, импорт от Европа, втора употреба. " Не, приказват единствено нелепости, не съм бил ухажор на Милена, единствено бяхме доста положителни другари и си споделяхме доста неща. Та брачният партньор й аз съм го отгледал, израстна при мен, съседи сме. Не знам какво се е случило, само че сред тях двамата нещата си вървяха добре, в случай че нещо е била заплашвана, щях да знам ", твърди той.

Сигналът за жестокото ликвидиране е получен през днешния ден към 8. 40 сутринта. Дошлите на място лекари от Спешна помощ са могли единствено да установяват гибелта на младата жена. Съпругът на жертвата се споделя Стоян Митев и върти строителен бизнес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР