Фейсбук профилът на вече бившият изпълнителен директор на Агенция по

...
Фейсбук профилът на вече бившият изпълнителен директор на Агенция по
Коментари Харесай

Фейсбукът на екс шефката на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова - стена на срама! Вижте простотиите, които публикува ежедневно!

Фейсбук профилът на към този момент някогашният изпълнителен шеф на Агенция по вписванията Зорница Даскалова прелива от фалшив вести и откровени простотии.

Днес в обществената мрежа всеобщо се шерваха нейни изявления, които са меко казано смешни и несъответствуващи даже и за човек без упоритости за върховен държавен пост.

Ето и подборка на по-забележителните проникновения на Даскалова, която през вчерашния ден изясни срутва на Търговския указател, за който дава отговор с думите "случват се такива неща ".



"Лично аз, в случай че имам чиновник, който шерва сходни простотии не бих му поверил нищо по-сериозно от хигиената на околоофисното пространство. Явно обаче средата в държавната администрация е толкоз конкурентна, че тая госпожа е началник на Агенцията по вписвания. Профилът и е същински шедьовър и безусловно доказателство на българската фантазия, всеки може да стане политик и върховен държавен чиновник, стига да е човек на верния човек ", написа фейсбук потребителят споделил горната обява на дамата.

Ето и друга паметна обява на русата дама от Агенцията по вписванията:



Госпожа Даскалова мощно се е развълнувала и от тематиката за избиването на козичките и овцете на станалата национално известна баба Дора от странджанското село Шарково. Дори си е поставила нейна рисунка върху профилната си фотография и е споделила серия от изявления по тематиката.

Ето някои от тях:



Освен че се съмнява в изказванията на властта, в която и тя взе участие, по тематиката с чумата, шефката на АВ е шервала и подписка за оставката на шефа на Българската организация за сигурност на храните доктор Дамян Илиев.

Други изявления на Даскалова касаят екзистенциалните тематики на съвремието ни.

Ето образец:



Висшата държавна чиновничка не се свени и да споделя информация от "надеждни " източници като уеб страниците BGNOW и NOVOTOPOZNANIE.



Бившата шефка на регистъра дава и значими на практика упътвания:



Да се чуди човек за какво тогава тя не е подхванала нужните ограничения и не е поставила лъжица със захар при сървърите на Търговския указател!

След като фейсбук профилът на Даскалова стана обект за подбив на стотици хора в обществената мрежа, русокосата дама го заключи.

Предвидливи зевзеци обаче съумяха да спасят "видими резултати " посредством скриншотове.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР