Фейсбук приятели на Севдалина Арнаудова, PR на премиера Бойко Борисов,

...
Фейсбук приятели на Севдалина Арнаудова, PR на премиера Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Фейсбук приятели на PR-ката на Борисов жестоко „нахраниха“ медицинските сестри

Фейсбук другари на Севдалина Арнаудова, PR на премиера Бойко Борисов, грубо нахраниха протестиращите медицински сестри. Това стана откакто тя разгласява в персоналния си профил фотоси от които се вижда по какъв начин министър-председателя театралничи в очакване на срещата с медицинските служащи.
.

Припомняме, че министър председателят в началото се съгласи да одобри сестрите на среща през днешния ден, само че по-късно промени решението си и срещата бе извършена още нощес. Явното неспокойствие на PR-ката, което недвусмислено сподели персоналното й отношението, както и това на премиера, бе поради закъснението на протестиращите, които не съумяха да се съберат по този начин скоростно и да се явят незабавно. Постът на известната като " Севта ТВ ", сподели, че в действителност тъкмо това е търсения резултат.

Фотосите на Арнаудова са подплатени с неин коментар: „ 18:50ч. Министерски съвет представители на протестиращите медицински сестри към момента няма.. "

Статусът предизвика извънредно злостни и обидни думи по адрес на хората в бели престилки.

Един от коментиращите написа: „ Явно Премиерът ги стресна с решението си да се срещне с тях. Така реагират подлите душици. Целта им не е нищо положително за опазването на здравето а прелом на единственото работещо държавно управление (поредният озлобен и недъгав опит). Здравеопазването от дълго време е окупирано от алената мафия (вкл догановата) и работи срещу здравето на хората. Знам го от първо лице, аз съм медицински служащ... “

Други мнения не падат по-долу.

Вижте ги:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР