Фейсбук Помните ли го? Бившият голмайстор на Локомотив (София) Саша

...
Фейсбук Помните ли го? Бившият голмайстор на Локомотив (София) Саша
Коментари Харесай

Няма да го познаете! Компаньонка дрогира и ограби участвал във ВИП Брадър

Фейсбук Помните ли го? Бившият голмайстор на Локомотив (София) Саша Антунович е станал напряко неразпознаваем, както можем да се уверим от снимките му в обществената мрежа Facebook, където е много деен. 44-годишният екстравагантен сърбин, качил много килограми, прикова вниманието с историята, която разкри. Оказа се, че Антунович се е забъркал в живописен креватно-криминален екшън. Бившият нападател, който игра за Локомотив (София) от 2004 до 2009 година, се оплака в обществената мрежа, че е бил дрогиран и ограбен от продажница, която повикал на адрес. 

Антунович станал жертва на интимната машинация преди дни, до момента в който бил на посетители на другари в Хасковските минерални бани. Той повикал в хотела си локална жрица на любовта, разкрил я в профилиран уебсайт за запознанства, където проститутката се самопредлагала за съмнителната цена от 20 лв.. Пияният Саша обаче не зацепил, че обявата е стръв за наивници...

Часове по-късно се събудил гол в леглото и открил неналичието на сериозна сума пари, която имал в портфейла си. Сърбинът твърди, че компаньонката го е дрогирала, сипвайки му скрито някакъв опиум в питието.

" Росица Иванова, този хасковски жумел пристигна на адреса и ме дрогира и окраде. Давам 500 лв. премия за адрес и телефон ", пусна обявата за търсене на проститутката Саша Антунович в известната фейсбук група " Шкембе супа ".

Участвалият във " ВИП Брадър " някогашен футболист, е много деен в обществените мрежи. Там той съвсем всеки ден разгласява фотоси от персоналния си живот, най-много от запои с приятели. На един от фотосите пък Антунович държи пачки с евро и към него прибавя следния текст: " Имам ойро, не е кат да нямам ойро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР