Фейсбук“ обяви първите собствени новиниФейсбук“ анонсира първите си авторски новини

...
Фейсбук“ обяви първите собствени новиниФейсбук“ анонсира първите си авторски новини
Коментари Харесай

„Фейсбук“ обяви първите собствени новини
„Фейсбук“ анонсира п

„ Facebook “ разгласи първите лични вести
„ Facebook “ анонсира първите си авторски вести в обществената мрежа и се причисли към други онлайн платформи, произвеждащи видеоклипове, с цел да се конкурират с малкия екран.

Новините ще бъдат създавани за „ Facebook “ от разнообразни сътрудници, в това число „ CNN “, „ Fox News “, „ ABC News “ и „ Univision “.

Телевизиите ще извършват видео услугата по поръчка на обществената мрежа за стратегия, наречена „ Фейсбук Watch “, която е част от напъните на компанията да се конкурира с платформи като „ YouTube “, благосъстоятелност на „ Гугъл “ и евентуално да развие по-широка активност.

„ Facebook “ заяви, че стартирането на новинарски излъчвания има за цел да предложи на своите членове "доверено" наличие след опасенията, че платформата е била употребена за разпространяване на дезинформация.

"По-рано тази година поехме ангажимент да създадем вести, които са надеждни, релно информативни и локални", заяви един от сътрудниците на компанията Кембъл Браун. "Като част от този ангажимент ние сътворяваме специфична секция в границите на „ Watch “ за новинарски излъчвания, основани извънредно за „ Facebook “ от издателите на вести. С това изпитание тестваме план за висококачествено и навреме новинарско наличие на платформата".

Първите предавания включват "On Location" на ABC, с принос на публицисти от мрежата по целия свят, "Anderson Cooper Full Circle" на CNN и "Fox News Update", водено от шефът на новините във „ Fox “, Шепард Смит. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР