Фейсбук Някои медии с или без желание комбинират и преувеличават факти.

...
Фейсбук
Някои медии с или без желание комбинират и преувеличават факти.
Коментари Харесай

Известен наш актьор публично отрече да е бил арестуван за побой! Лъже ли?

Фейсбук " Някои медии с или без предпочитание комбинират и преувеличават обстоятелства. Случката е мощно пресилена и не дава отговор на истината. Не е имало принуждение над жена нито пък към полицейски чиновник, това е потвърден факт! В навечерието на 8-и март, както и в последните 3 години, ние сме дружно. Обичаме се. Обичайте се и вие ".

Това написа артистът Явор Бахаров в профила си във фейсбук във връзка изявленията през последните дни, че е бил задържан след скандал с " бивше гадже ".

Към коментара си той разгласява и фотография, на която се целува с приятелката си Рая Пеева. Тя също е маркирана в обявата.

От Министерство на вътрешните работи през днешния ден потвърдиха за ареста на артиста.

" На 4 март в 1:30 ч. е получен сигнал на 112 за скандал сред две лица. Колегите от Първо районно са реагирали незабавно. последвало е несъблюдение на полицейско предписание и лицето е отведено в районното. Задържан е под стража за 24 часа, по-късно е удължена за 72 часа. Признал се е за отговорен и е наказан на пробация ", заяви по-рано през днешния ден шефът на столичната полиция старши комисар Георги Хаджиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР