Фейсбук Ние от ГЕРБ сме склонни на диалог, искаме да чуем

...
Фейсбук
Ние от ГЕРБ сме склонни на диалог, искаме да чуем
Коментари Харесай

Грозни сцени пред входната врата на Борисов

 Фейсбук " Ние от ГЕРБ сме склонни на разговор, желаеме да чуем другите, желаеме да чуем какво споделят тези хора от митингите, само че желаеме те да имат ясни претенции и да излъчат някакво лице, с което да беседваме, тъй като с " Островно трио “, четворка, хора които са компрометирани, провалени политици няма какво да приказваме, а да чуем тези младежи “. Това заяви депутатът от ръководещата партия и артист Евгени Будинов в телевизионно изявление.

" Случват се доста неща непрекъснато. Въпросът е какво се случва, какви са задачите и кой какво желае да реализира “, сподели депутатът от ГЕРБ за актуалните митинги.

" Понеже съм от Банкя и видях кордонът от коли, който идваше от къщата на нашия министър председател, те бяха към 15 автомобила, имаше и таксита, което ми направи усещане, очевидно Мая Манолова ги е наела, тъй като не са ѝ стигали (колите), когато ние идвахме, те лишиха преимуществото ни.

В момента не показвам отношението на партия ГЕРБ, само че не ми харесва да отиваш пред къщата на някого, а и това с тези чували (оставени пред дома на Борисов с надпис " Оставка “ – бел. р.) беше непоносимо. Премиерът има деца и внуци, които са там, той не е там сега и когато дребни деца видят сходно нещо, те ще задават въпроси и това ще им се отрази. Не го утвърждавам “, споделя Будинов.

" Виждам, че тези дами (от " Системата ни убива “ – бел. ред.), разговарял съм с тях в Народното събрание, тогава бяха благи, благи и положителни, а в този момент са озлобени, надъхани и нападателни като Мая Манолова “, съобщи Будинов, представен от блиц.

Протести ще има на всички места и в други страни в Европа вследствие на рецесията с ковид, а пандемията е тестване, което ни е изпратено да се смирим и да бъдем по-добри, само че става противоположното, ставаме по-лоши, счита Будинов, който означи, че непрекъснато е нападан, когато изрича своето мнение в обществените мрежи. Според Будинов в медиите не се виждат хората, които поддържат държавното управление, тъй като са тихи и вървят на работа, по тази причина не се чува техния глас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР