Фейсбук Наша изключително известна водеща потвърди, че се оттегля от

...
Фейсбук Наша изключително известна водеща потвърди, че се оттегля от
Коментари Харесай

Жалко! И Мира си тръгна!

 Facebook Наша извънредно известна водеща удостовери, че се отдръпва от предаване по Българска национална телевизия. Във Фейсбук Мира Добрева заяви новината с прочуствени думи, като разкри и кои ще са нейните наследници в " Отблизо ". Това са младите публицисти Боряна Граматикова и Деян Спасов. 

" Едно предаване е като едно другарство. Минава през разнообразни етапи, турболентни положения, еуфорични случвания. Приятелствата от време на време се уморяват. Предаванията - също. И тогава би трябвало да се отдалечиш. За малко или доста. Завинаги? Не знам. Знам единствено, че всяко нещо е с времето си. Нищо не е постоянно и не би трябвало да сме с чувството, че без нас системата ще се срине. Аз претърпях най-силното си професионално случване.

Благодаря ти, Българска национална телевизия. Българска национална телевизия! Буквално родих това предаване - с помощта на Жоро Торнев и доста хора край мен, несъмнено. Но ОТБЛИЗО е моя рожба. Адски доста го обичам. А нали знаете - когато обичаш същински едно нещо, би трябвало да можеш да го пуснеш. Все едно да не изпратиш детето си да учи, тъй като те е боязън да не му се случи нещо.

Мен не ме е боязън за бъдещето на предаването. Избрах си невероятни наследници - Боряна Граматикова - мой правилен сподвижник в последните 5 години и Деян Спасов - момчето, с което се познавам от 5 месеца, само че чувствам, че това ще продължава най-малко 50 години  Това са моите хора. Не ги съдете прекомерно сурово, в случай че бъркат. Тепърва им следва да се открият като двойка. Убедена съм - най-хубавата в българския ефирен ефир. А аз няма да изчезна напълно. Има толкоз доста истории, които ще описвам. В ОТБЛИЗО, уповавам се ", написа Добрева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР