Фейсбук Както Varna24.bg съобщи, днес на посещение в Община Девня

...
Фейсбук Както Varna24.bg съобщи, днес на посещение в Община Девня
Коментари Харесай

Иван Гешев: Всеки ще си получи заслуженото за съборените и ограбени заводи в Девня

 Facebook Както Varna24.bg заяви, през днешния ден на посещаване в Община Девня дойде основният прокурор Иван Гешев.

Кметът на Девня Свилен Шитов показа във фейсбук информация по отношение на визитата:

" Главният прокурор Иван Гешев беше придружаван от началника на ОД на Министерство на вътрешните работи във Варна комисар Даниел Пашов, ръководителят на Апелативната прокуратура на Варна прокурор Владимир Чавдаров, като участва и началникът на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Девня основен контрольор Байрам Нишад.

Основен мотив за срещата ни бе тематиката за битовата престъпност. С гостите обсъдихме ограниченията, които се подхващат на локално равнище за намаляването й, включително разпространяването на опиати и други престъпни прояви.

По време на диалога ни, срещнах основния прокурор с това, че Община Девня влага в монтирането на видеонаблюдение. Той от своя страна разяснява, че това е един от пътищата за преодоляване на престъпността.

Според него всяка община би трябвало да заделя средства за видеонаблюдение за обезпечаване на сигурността на жителите. В това отношение днешната ни среща е доказателство за положителното съдействие сред полицията, локалната власт и прокуратурата, с цел да се оправим дружно с престъпността.

При визитата си в Девня Иван Гешев показа също и, че Община Девня и жителите й, са ощетени от приватизацията на някои от предприятията. По тематиката за съборените и ограбени фабрики, той разяснява, че се поставят старания всеки да получи заслуженото за действията си ", показа Свилен Шитов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР