Фейсбук група призовава пловдивчани за подкрепа на Катя Лерца. Припомняме,

...
Фейсбук група призовава пловдивчани за подкрепа на Катя Лерца. Припомняме,
Коментари Харесай

Абсолютен потрес! Фейсбук група в подкрепа на Катя Лерца сипе обиди, нарича народа стадо, гаври се с убития полицай!

Фейсбук група приканва пловдивчани за поддръжка на Катя Лерца. Припомняме, че пловдивчанката бе наказана на 2 години и4 месеца затвор поради това, че прегази на място служителя на реда Делян, до момента в който той извършва своите служебни отговорности. Plovdiv24.bg разгласява без редакторска интервенция някои от мненията в нея.
"Хора, би трябвало да бъдем дейни, освен в тази група, а в интернет пространството! Мисля, че можем, да "преборим " журналистическите внушения у народа! Народът е едно стадо! Където духне вятърът, той върви с него. Когато съдът оправдае госпожа Лерца и се излезе с ясно и съответно мнение, ще запеят друга ария! "Тълпата е най-лошият арбитър " - Луций Аней Сенека. Полицаите първоначално мълчаха и не правеха мнения, до момента в който не видяха накъде потеглят медии (където елементарно може някой шеф, да е помолил за услуга) и започнаха офанзива. 

Те не споделят, че сътрудника им е нарушил закона, като е минал 10-12 метра разстояние от мястото, на което би трябвало да е! Един автомобил си има маса. Дори с 20 км/ч. да се движи, когато ненадейно се хвърли някой пред него, то времето за реакция е 0, а скоростта е задоволителна, с цел да убие човек... какъв брой е един човек, пада, удря си главата и до такава степен. Така че, даже и с 5 км/ч, да се е движила госпожа Лерца, тя отново щеше да блъсне служителя на реда, тъй като той е работил като някое дете на 3 години, само че и те са по-умни, знаят, да не пресичат, когато идва кола. 

Повечето са водачи и ме разбирате! Тази преживелица може да се случи на всеки един лидер, след това ще му споделяме "убиец ли "? Ще го сочим с пръст? Дали съгласно вас тази преживелица е равносилна на случая с шесторното ликвидиране, където е съзнателно и умишлено осъществено? Не мисля, че госпожа Лерца е палач (както я назовават в интернет) и това, да е ясно! Приятели, пишете по интернет конгреси, до медии, дано се види, че не всички са стадо, където повтаря една неистина! Ще опровержим лъжите! Според мен е доста значимо за процеса, тъй като случая доби огромна публичност! 

Полицаите употребяват една и съща опорна точка: "Той имал деца ". Ами като е имал деца, да е мислил за тях, преди да се метне пред колата и освен това съзнателно! По медиите се употребява друга опорна точка - че Катя "карала без брошура ", "не се имала за отговорна ". Всички тези заглавия са манипулативни и целят реакция от елементарния народ. Първо, какво значи да караш без брошура? Когато стане ПТП, от КАТ, взимат контролния ваучър и караш с акта, когато платиш санкцията, връщат контролния ваучър (ако няма някакво наказване от сорта на - 1 месец отнемане от право на ръководство на МПС.). 

В случая, Катя не е карала без удостоверение за ръководство (доколкото ми стана ясно) Второ - няма по какъв начин да се усеща отговорна, за това че някой е решил да се самоубие, като скочи пред колата и! Японците го схванаха от дълго време и го ползват добре... Когато кола се движи по пътя си и блъсне пешеходец, съвсем постоянно отговорен е пешеходецът. Казват по този начин: Водачът може и да е пийнал, може да му е неприятно, може автомобилът да му се е развалил ненадейно и да не може да спре, ти, пешеходецо, като видя, че не понижа, за какво мина пред него? 

Друго значимо е и масата! Защо никой не сочи машинистите, когато блъснат някой с влака? Защо не ги назовават убийци? Защото те няма какво да създадат в тази ситуация, също, както е нямало какво да направи госпожа Лерца на скочилия пред колата и служител на реда... просто не и и е дал опция за деяние! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР