Фейсбук Един от най-популярните и любими бургаски диджеи DJ Chocolate

...
Фейсбук Един от най-популярните и любими бургаски диджеи DJ Chocolate
Коментари Харесай

Известен български диджей като по чудо оцеля в кървава катастрофа в Гърция

Фейсбук Един от най-популярните и обичани бургаски диджеи DJ Chocolate описа извънредно за ужаса, който е претърпял при тежката злополука край Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа “. Петър Бинев е единственият останал в схващане, откакто гръцки микробус Мерцедес се вряза в бургаско Рено на към 10 км преди границата с България, оповестява Флагман.

" Като видях на какво наподобява колата, напряко не можех да допускам, че съм жив. Всичко стана като на лента, за секунди. Забелязах по какъв начин един грък изскочи в нашата лента, право против нас. Караше несъответстващо. Направих всичко, с цел да избегна удара. Рязко понижих скоростта и се приближих оптимално до мантинелата. Не съм вярвал, че може да ми се случи нещо такова. Аз съм водач от 30 години без нито едно произшествие “, спомня си DJ Chocolate. Той претърпял целия смут по време на жестоката злополука, при която пострада неговата другарка и друга двойка от Бургас. " Изведнъж видях гумите му. Удари ни яката. Всичко стартира да пращи, еърбеците се отвориха, на всички места имаше дим. Огледах се и видях, че всички към мен са в безсъзнание. Не знаех дали са живи или мъртви! Моята другарка изглеждаше като умряла! Нямаше никакви реакции. Всичко беше в кръв! Започнах да крещя за помощ. Счупих прозореца, с цел да изляза и започнах един по един да изваждам останалите от колата. Докато оставях приятелката ми, чух по какъв начин дамата на моя другар вие от смут. Започнах да го дърпам, с цел да мога да изкарам и нея. Ръката му напряко се вееше настрана. Беше извънредно “, споделя Петър Бинев.

Бургазлията наредил безжизнените тела на шосето, а колата за спешна помощ пристигнала няколко минути по-късно и скоро всички били в болница в Комотини. DJ Chocolate към момента се намира в лечебното заведение в Гърция. Той е неразделно до болничното легло на своята обичана, която е потърпевша тежко, със междинни телесни повреди. Другият тежко ранен бургазлия пък е изместен в болница в Александруполис, защото положението му се влошило.

DJ Chocolate се отървал по някакво знамение най-леко след мелето. Той завъртял колата по този начин, че да поеме удара от своята страна, само че имал единствено натъртвания по тялото. Подобно е положението и на другата бургазлийка, пътуваща в злополучното Рено. Тя изгубила схващане при конфликта, само че това се дължало на шока от претърпяното. " Все още всичко ме боли, а на тялото ми се е отбелязала черна лента от колана. Слава Богу, нямам нищо счупено или наранени органи. Лекарите споделят, че положението на приятелката ми се усъвършенства и след няколко дни може да я изпишат. Надявам се това да се случи и с моя другар. Искам да благодаря на гръцките лекари за бързата и съответна интервенция “, означи Петър Бинев.

DJ Chocolate дружно със своята обичана Искра по време на почивката в Тасос, която се трансформира в същински призрачен сън DJ Chocolate е безапелационен, че ще съди гръцкия водач, отговорен за тежката злополука. Той бил на към 60 години и също потърпевш съществено. Гъркът не можел въобще да мръдне след удара, защото двата му крайници били изпотрошени. Наложило се да режат вратата, с цел да го изкарат от Мерцедеса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР