Фейсбук днес поднася поздравления на любимия на много българи естраден

...
Фейсбук днес поднася поздравления на любимия на много българи естраден
Коментари Харесай

Фейсбук днес: Момчето, което говори с морето, стана на 72 г., а Лейди Гага – на 37 г.

Фейсбук през днешния ден сервира поздравления на обичания на доста българи естраден артист Панайот Панайотов и на международната звезда Лейди Гага. И двамата през днешния ден честват рожден ден.

Панайот Панайотов, чиито шлагери „ Момчето, което приказва с морето “, „ Магдалена “, „ Здравей, любов моя “, „ Шопкиня “, „ Охридското езеро “ и до през днешния ден се пеят, навършва 72 година Потребители във фейсбук напомнят през днешния ден негови песни  с вярата да ги зарадва с нови.

Ексцентричната пък Стефани Джоан Анджелина Джерманота, известна със театралното си име Лейди Гага, през днешния ден става на 37 година

„ Тя единствено че ни въодушевява да бъдем по-добра версия на себе си всеки ден, само че и непрекъснато припомня по какъв начин светът може да бъде по-добро място “, написа в обществената мрежа нейн почитател.

Други консуматори на Facebook още веднъж повдигат въпроса за насекомите в храните.

„ Италианците публично ги не разрешиха в брашното и макароните. Можело значи “, оповестява Генади Григоров в профила си в очакване и у нас това да се случи.

Дни преди вота на 2 април политическите послания безусловно бълват, само че от слабите лайкове излиза наяве, че гласоподавателите много-много не им обръщат внимание. Дано това не е сигнал за слаба интензивност, което би сложило под въпрос дали ще може да се сформира постоянен кабинет.

За разлика от партийните изявления, преместването на стрелките с час напред продължава да вълнува българите. Повечето се оплакват, че не могат да свикнат и колкото да стават за работа. Зевзек измисли анекдот за промяната на времето, който се радва на доста лайкове:

– Здрасти, съседе! Как сте в фамилията?

– И двамата сме смачкани от недоспиване.

– А Елена?

– Аз съм Елена, Петър наподобява още по-зле.

 
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР