Фейсбук Днес е много специален ден за мен! Днес имам рожден

...
Фейсбук
Днес е много специален ден за мен! Днес имам рожден
Коментари Харесай

Илияна от Варна: Днес имам рожден ден! Става 1 година, откакто дишам с нови бели дробове!

 Фейсбук " Днес е доста специфичен ден за мен! Днес имам рожден ден! Става 1 година откогато вдишвам с нови бели дробове! "

Това показа във фейсбук Илияна от Варна, която имаше шанса да получи животоспасяващата белодробна трансплантация в австрийска клиника, само че неприятния шанс да последва онкологично заболяване по-късно. 

" Мога с дни да приказвам какъв брой ми беше мъчно, какви безчовечен болки изпитвах и по какъв начин тогава мислех, че това е краят за мен, НО предпочитам да не го върша! Има толкоз неща, за които да съм признателна!

С всеки мирис аз поемам дъх живот! Една година се мъчих да облека в думи чувството да можеш още веднъж да дишаш като здрав човек, само че не мога. Наистина е неописуемо! Благодарна съм на моя донор, на лекарите от AKH- Wien, както и на всички, помогнали това да се случи!

След сходна продължителна и тежка интервенция се учиш на всичко като малко бебе - да дишаш, да приказваш, да се храниш, да вървиш. Буквално започваш живота си изначало.

Сега се старая да изпълвам всеки мой ден с живот, по този начин, както не можех в годините преди трансплантацията. Сега аз мога да отида до близкия парк без да се задъхам. Мога да ходя повече от 5 километра и да не се изморя. Вече даже върша опити да тичам!!!

Знам, че ще преодолея и следващото тестване, тъй като съм оптимист. Вече си представям живота по-късно - като дееспособен и пълностоен човек!

Надявам се всеки, който се нуждае, да получи своето знамение - трансплантация на бели дробове!!! ", написа през днешния ден Илияна Христова.

Както медията ни заяви, преди година на 28-годишната варненка бе направена сполучлива белодробна трансплантация в Университетската болница във Виена. До този миг страната поема разноски  Фейсбук те по здравното следене на Илияна като трансплантирана във Виена, а и сега лечението на онкологичното заболяване.

Майката и дъщерята се нуждаят от поддръжка, с цел да се оправят с настоящите им разноски, които възлизат на 2000 евро месечно. Химиотерапията ще продължи шест месеца и сумата, която  е нужна да бъде събрана е 12 000 евро. Повече информация, можете да намерите  на  страницата на Илияна Христова  във Facebook - " Борба за мирис “.

НЕКА  ПРОТЕГНЕМ РЪКА!

Много малко хора имат шанса да завоюват борбата със гибелта, и да получат късмет за втори живот. Ако се обединим, дружно с Илияна ще спечелим още една борба за живот!

Всеки, който има опция, и предпочитание може да помогне на Илияна и нейната майка с подаяние по следните способи:

Банка ДСК

IBAN: BG58STSA93000019057800

BIC: STSABGSF

Титуляр на сметката: Илияна Владимирова Христова

paypal.me/borbazadah
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР