Фейсбук > Деница МихайловаТогава Михайлова, която е съпруга на арабския мултимилионер

...
Фейсбук
> Деница МихайловаТогава Михайлова, която е съпруга на арабския мултимилионер
Коментари Харесай

Наша известна певица осъди жената на арабски мултимилионер и служителка на Външно за нанесен побой

Фейсбук > Деница Михайлова
Тогава Михайлова, която е брачна половинка на арабския мултимилионер Адил Саид Ал Шанфари, атакува с юмруци и ритници изпълнителката, подразнена от нейна забележка. Преди това устата Рут помолила чакащата на опашка, с цел да си получи колата след платена санкция циганка, да спре да наскърбява България и да се държи по-учтиво със чиновниците на паркинга, писа " Уикенд “.

Вбесена от забележката, добилата известност от присъединяване си в сериала " Стъклен дом “ Деница, почнала да налага с юмруци Рут Колева и да сипе обиди и закани за живота й. Панаирът се разигра пред десетки очевидци и пред оманския брачен партньор на Деница, който също обиждал с грозни прилагателни изпълнителката. Впоследствие Рут и Деница се сблъскаха и пред 5-то РПУ в София, където даваха показания за случая и тогава служителката от Външно министерство набеди звездата на поп музиката, че обиждала нея и мъжът й на расова основа.

Две години по-късно съдът е открил, че Рут Колева е жертва на Деница Михайлова и осъди ромката на първа инстанция да заплати 10 000 лв. обезщетение на певицата – 6 000 за нанесения побой и 4 000 лв. за обидни квалификации и закани. Близки до Рут Колева разкриха, че през последната година емисари на мургавата чиновничка от Външно министерство на няколко пъти са предложили да реализират извънсъдебно съглашение. Адвокатката на Рут – печената юристка Ваня Траянова, обаче изрично отхвърлила опцията за помиряване и съумяла да потвърди пред магистратите, че клиентката й е жертва на физическа и словесна експанзия. 

Покрай шумната и мощно отразена в медиите кавга сред Рут и Деница на бял свят излязоха и смущаващи детайлности, свързани с работата на ромката във Външно министерство.

Оказа се, че тя е била назначена без конкурс на работа и е получила непозволено апартамент от 120 квадрата в София, обезпечен й от Външно министерство в качеството й на самотна майка, отглеждаща щерка си Мадона. Предоставеното й жилище обаче по никакъв начин не се връзва с финансовия статут на Деница – бащата на детето й и неин първи брачен партньор е ромския необут от Костинброд Любо Илиев, притежател на фабрика за олио и на компании, ремонтиращи железопътните линии на БДЖ. Настоящият мъж на Деница – Адил Саид Ал Шанфари, пък е вложил над 100 милиона лв. в България и е част от политическия и бизнес хайлайф на Оман. Според мълвата, която се носи измежду някогашни, а и сегашни чиновници на Външно министерство, работата на Деница Михайлова е била обвързвана с уреждането на българки паспорти на заможни араби.

След обществения скандал с Рут Колева, Деница излезе в нескончаем отпуск, с цел да избегне уволнението си. Докато служителката от Външно се бе покрила, нейни колежки писаха до медиите, че тя се употребява със солидни връзки, както и че съвсем не се появява на работа, защото постоянно е в отпуск. Все отново поради абсурда бе осуетено изпращането на Деница Михайлова на работа в посолството на България в португалската столица Лисабон и към днешна дата тя към момента се води на работа във Външно министерство.

" Доволна съм от решението на съда, от това, че има правдивост. Признавам си, че бях скептична, мислех си, че случая ще бъде потулен и небрежно пропуснат ", разяснява пред " Уикенд " Рут Колева. Тя чака и втора инстанция да удостовери присъдата на овластената хулиганка.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР