Фейсбук блокира излъчването на видео на французина Ален Кок, който

...
Фейсбук блокира излъчването на видео на французина Ален Кок, който
Коментари Харесай

Фейсбук блокира видео на французин, решил да предава смъртта си на живо

Фейсбук блокира излъчването на видео на французина Ален Кок, който страда от неизлечима болест и реши да прекрати лекуването си и да предава онлайн мъката и гибелта си в обществената мрежа, оповестяват френски медии.

" Въпреки че почитаме решението му да насочи вниманието към този комплициран проблем, въз основа на експертни препоръки ние предприехме стъпки за попречване на директното предаване в акаунта на Ален, защото нашите правила не разрешават изобразяването на опити за самоубийство ", се показва в направеното от представител на Facebook изказване.

В нощта на петък против събота 57-годишният Ален Кок от Дижон разгласи във видео, че е прекратил лекуването си и всякаква храна и банкет на вода. По този метод мъжът се оставя да почине, като желанието му беше да предава кончината си онлайн, с цел да жигосах актуалните разпореждания във Франция след получен отвод за асистирана гибел.

Часове по-късно, когато се е готвел да разгласява нов клип, Ален Кок е съобщил: яви: " Facebook блокира видео излъчването ми до 8 септември ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР