Фейсбук България си има нова Лили Иванова, която е на

...
Фейсбук България си има нова Лили Иванова, която е на
Коментари Харесай

Велик наш композитор откри новата Лили Иванова, ето я!

Фейсбук България си има нова Лили Иванова, която е на път да наследи примата на музикалната сцена. Филмовият композитор Митко Щерев към този момент се похвали, че е разкрил наследницата на певицата. Тя се назовава Йоанна Дамова е и е единствено на 26 години. Завършила е АМТИИ Пловдив и работи като солистка в хор " Драгостин Фолк Национал ", написа " Телеграф ".  " Бащата " на именитата групировка " Диана Експрес " даже е написал първата си ария за Йоанна. 

Тя се назовава " Свят " и е по стихове на класика на БГ рока Александър Петров. Той е създател на безконечни шлагери като " Нашият град ", " Оловният боец ", " Оставаме ", " Времето е наше ", " Развод ми дай ", " Последен валс " и други. Песента е част от саундтрака на нов български сериал и съществена тематика на документалната поредност " Съ нами Богъ ".

Творческият екип дефинира " Свят " като предизвикателство, тъй като цялата музикална идея е решена в жанр барок.  " Това е един от най-сложните стилове за комбинация с пеене. Йоанна се оправи доста добре и в нейно лице виждам новата Лили Иванова. Пожелавам й да я надмине по триумфи ", споделя разчувствания Митко Щерев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР