Февруари може да сбъдне мечтата, за която немалко представители на

...
Февруари може да сбъдне мечтата, за която немалко представители на
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще изживеят любовна приказка през февруари

Февруари може да сбъдне фантазията, за която значително представители на зодиака мечтаят, а точно – да срещнат огромна си обич. Купидон е подготвил много любовни стрелички, с които ще уцели сърцето на няколко избрани зодии. Дали вие сте измежду четирите зодиакални знака, които ще изживеят същински любовен романс през този месец, може да ревизирате в идващите редове.
Телец
Телци, тази година любовта ще витае във въздуха към вас и ще ви извърши с сантиментална настройка още от самото й начало. Според прогнозите на звездите е доста евентуално през февруари да поставите основата на бъдеща постоянна връзка. Имате големи шансове да срещнете точния за вас човек измежду представителите на противоположния пол. Вашето омагьосване, сексапил и харизма няма да останат незабелязани и ще спрат погледа освен на един човек. Любовният пламък може да пламне към прочут, както и към персона, която сте срещнали неотдавна. Може даже да бъдете привлечени и от остарял другар, с който постоянно прекарвате времето си, само че който ще преоткриете в нова светлина. Астролозите вещаят, че тази година любовта ще е ваш правилен сателит, тъй че не се тормозете да се потопите в океана от сантиментални страсти и се подгответе за една красива връзка.
Деви
Скъпи нежни и романтичи Деви, излезте от света на фантазиите, сложете си най-хубавите си облекла и се подгответе за буйни страсти и сантиментални мигове. Тази година вие сте една от зодиите, за които планетите отреждат шанса да срещнат огромната обич. Сами ще усетите, че след изпращането на остарялата година се чувствате по-уверени, а мислите ви са по-подредени. Тази вътрешна преоценка ще ви даде опция да преосмислите някои свои решения и да настроите за значими промени. Астролозите обаче ви поучават да бъдете по-уверени, тъй като годината ще бъде изпълнена с обич за вас, само че единствено в случай че се осмелите да извършите първите стъпки. Време е да блеснете в цялостния си сексапил и да се насладите на същинско благополучие. Така че в случай че желаете да поканите на кафе някой приветлив представител на другия пол, който от дълго време разсънва искри във вас, не се колебайте, а действайте още този месец.

Скорпион
Любовта ще почука и на вратата на скорпионите тази година, сочат проектите на звездите. Февруари месец може да ви донесе нов път в любовта, подготвяйки ви мощни страсти. Ако към този момент сте обвързани, е допустимо да поемете по-нова, по-стабилна посока с колегата си или да припалите още веднъж огъня на любовта, внасяйки доза романтика и нови усеща във връзката си. Ако сте несемейни, имате голям късмет да създадете връзка с някой, който сте срещнали скоро. Може да се наложи да извършите и избор сред минало и настояще. Във всеки случай ви съветваме да се доверите на интуицията си – тя няма да ви излъже и този път ще е в синхрон с трепетите на сърцето. Малко по малко ще положите основите на една страхотна любовна история, поради която цялото ви създание към този момент ще е вперило взор в красивото бъдеще, оставяйки обратно призраците от предишното.
Стрелец
Бурни страсти в любовен аспект са готови и за представителите на Скорпионите. Решителност, убеденост, пристрастеност - по този начин ще наподобява началото на годината за любовния ви живот. Под въздействие на Венера, която е обвързвана с сантименталните безредици в интервала 7 февруари-4 март, сърдечните страсти ще са водещи за вас. Искате да сте щастливи, да срещнете любовта на живота си или да официализирате актуалната си връзка. Уважаеми Стрелци, ще имате късмет за всичко това през февруари. Ако сте несемейни, имате късмет да срещнете нов сътрудник, към който ще почувствате мощно привличане и е доста евентуално да положите основите освен на сантиментална любовна спекулация, само че и на сериозна връзка. В случай че сте обвързани, още веднъж Венера ще ви помогне да преодолеете някои проблеми или различия в дома си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР