Фестивален и конгресен центърбул. Сливница N20 коментара за Фестивален и

...
Фестивален и конгресен центърбул. Сливница N20 коментара за Фестивален и
Коментари Харесай

Дядо Коледа готви куп изненади за децата на Варна

Фестивален и конгресен центърбул. " Сливница " N2

0 коментара за Фестивален и конгресен център Събития в обекта:Richard Galliano in Varna - from Bach to Piazzolla19:00/17.12.2017Куп изненади е подготвил Дядо Коледа за децата на Варна. Добрият дъртак ще бъде една от огромните звезди на арт-фестивалът " Сръчко ", който ще се организира от 1-ви до 31-ви декември във Фестивалния и конгресен център.
Белобрадият дъртак безусловно гратис ще радва малчуганите на морската столица. Освен, че всеки родител ще може да снима фотос за спомен с детето си и Дядо Коледа, ще може и авансово да остави подарък за наследника си, а в уговорен ден положителният дъртак да го връчи на детето.
Куп други изненади са подготвили уредниците на второто издание на хитовия фестивал за ръчно направени произведения " Сръчко ". На него ще се показват над 80 майстори от България и чужбина - Русия, Съединени американски щати, Украйна, Куба, Германия.
Варненци и посетители на града ще могат да се допрян до ръчно направени сваровски бижута и сребро, произведения от мед, ръчно направени коледни лампи, тъкани произведения, тъкане на стан, декупаж, макреме, картини, плетива, бижута, картички и десетки други наслади за окото.
Специално за най-малките във фоайето на Фестивалния и конгресен център ще има безвъзмезден детски ъгъл.
Фестивалът " Коледен Сръчко " ще бъде отворен всеки ден от 11 до 19 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР