Фестивален и конгресен центърбул. Сливница N20 коментара за Фестивален и

...
Фестивален и конгресен центърбул. Сливница N20 коментара за Фестивален и
Коментари Харесай

Джаз певецът Васил Петров показа във Варна другият си талант - рисуването

  Фестивален и конгресен центърбул. " Сливница " N2

0 коментара за Фестивален и конгресен център Тук има:     " Отдавна рисувам и мои другари художници, ме окуражиха да направя галерия с графиките си. Страхувах се, че ще изгубя интерес към рисуването когато ги изложа на показ. Веднъж на един мой концерт в Пловдив гледайки мои графики,  Кольо Карамфилов, Бог да го елементарни, ми сподели: " Тук си постигнал нещо, само че изобщо не знаеш какво си постигнал “. Тази вечер ви представям графики, които нарисувах по време на изключителното състояние. Благодаря ви, че ме уважихте и се надявам да ви харесат “ с тези думи Васил Петров откри своята независима галерия в Арт изложба " Тереза Зиковска “ на ул. “ Воден “ 25 във Варна.

" Графиките и рисунките на Васил Петров са едно истинно олицетворение на душевността на създателя им. Тази задвижена игра с геометрията, центрирана към една забележима или мислена ос ни увлича в мощното възприятие за независимост и естетика, особено за Васил Петров. За мен е изключително прелестно да представим последните му произведения!  “ показа пред посетителите Тереза Зиковска. Експозицията ще остане в галерията до 26-и август.

Ценители на изобразителното изкуство и почитатели на Васил Петров се срещнаха с него, с цел да видят другата креативна страна на огромния артист, ден преди концерта му " SYMPHONY WAY “ в зала 1 на Фестивален и конгресен център-Варна “. Тази вечер (7 Август) от 19:30ч. Васил Петров ще показа новата си симфонична стратегия с Врачанска филхармония. Концертът е част от супер сполучливото му турне " SYMPHONY WAY ". В програмата са Бийтълс, Чарли Чаплин, Жобим, шлагерите на Франк Синатра, Франки Вали, Дюк Елингтън, Чайковски, Вивалди и други. Класиките ще бъдат разказани с огромния симфоничен тон на Врачанска филхармония с диригент Христо Павлов. На сцената с тях са още Йордан Тоновски джаз трио и виртуозната цигуларка Зорница Иларионова.

Симфоничната стратегия включва заглавия като " Michelle “, " Yesterday “, " Something “, " Smile “, " My Way ", " Caravane “ и други международни шлагери.

Концерта ще се организира при цялостно съблюдаване на наредбите за разстояние и вход и стерилизация на Министерство на здравеопазването.

Билети от 10лв., 15лв, 20лв. и 25лв. на касата на Фестивален и конгресен център- Варна, спектакъл Българан и в мрежата на Ивентим.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР