Фестивалът, завладял хиляди любители на джаза в шест поредни години,

...
Фестивалът, завладял хиляди любители на джаза в шест поредни години,
Коментари Харесай

А to JazZ 2017 с най-бързия бар в света

Фестивалът, превзел хиляди фенове на джаза в шест следващи години, наближава и по всичко проличава, че щепредстави най-мащабното си издание до момента. Премиерно у нас, уредниците вкарват първата система за бързо и качествено обслужване, наречена Speed.Bar, с цел да подобрят успеваемостта и да създадат преживяването A to JazZ още по-пълноценно. Така, с помощта на новаторската платформа, посетителите ще имат опцията да спестят време за приемане на поръчките си от питейните заведения, отдавайки вниманието си напълно на фестивалната стратегия. Speed.Bar е виртуален бар за браузъра на смарт телефона, посредством който бързо и елементарно може да се поръчват питиета и храна. Този инструмент ще разреши на всички гости на A to JazZ да изберат артикул и да го платят онлайн в действително време със своята дебитна или кредитна карта. Само след няколко минути ще получат уведомление с баркод на телефона си, с който могат да вземат готовата поръчка от двата Speed.Bar-а, особено построени в зоната на фестивала.

Така, в няколко лесни стъпки, бързо получавате мечтаните храни и питиета, до момента в който се наслаждавате на обичания си фестивал. Защото е елементарно и печелите време за себе и музиката, която обичате! Научете повече за Speed.Bar на A to JazZ, създаден от еPay.bg и сбъднат с генералното спонсорство на VISA тук.

Фестивалът се провежда с поддръжката на Фондация “Америка за България”, Министерство на културата, посолствата на Кралство Испания и Република Словакия и е част от Календара на културните събития на Столична община. Негов почетен патрон е господин Елен Герджиков – ръководител на Столичния общински съвет. Повече информация, елементи и вести към фестивала следете на http://www.atojazz.bg/ и Facebook страницата на фестивала.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР