Фестивалът във Варна е ново начало за големите рок събития

...
Фестивалът във Варна е ново начало за големите рок събития
Коментари Харесай

Столицата на рока тази година е във Варна

Фестивалът във Варна е ново начало за огромните рок събития в морската столица. Това сподели в предаването " Тази събота " някогашният кмет на Каварна Цонко Цонев, уредник на „ Варна мега рок”.

Нищо не местим, вършим нещо ново и хубаво във Варна, добави той.

Хиляди хора от целия свят посещаваха рок феста в Каварна в продължение на 10 години. Цонко Цонев беше безапелационен, че не е правел това за себе, а за всички, които харесват рок музиката.

Имиджът, брандирането на една община като рок, е извънредно значимо. Хиляди почитатели идваха в Каварна, там се сътвориха доста фамилии, добави той.

Сред специфичните посетители на 19 август във Варна ще бъдат и „ Найтуиш” (Nightwish). Това е казус, такава група да пристигна на фестивал бебенце да го акушира, сподели Цонев.

Той благодари за поддръжката на варненския кмет Иван Портних, тъй като, в случай че не е бил той, фестивал е нямало да има.

„ Без общината съорганизатор, местоположението, логистиката, поддръжката, помощта, нямаше изобщо да се захвана с това мероприятие”.

Билетите са в продажба и доста бързо се изкупват, заяви някогашният кмет на Каварна и сподели, че този взрив е изненадал и него самия. Той насочи обръщение към рокаджиите да отидат във Варна на 18 и 19 август и да резервират хотелите си занапред.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР