Фестивалът в Кан, който няма да има физическо издание тази

...
Фестивалът в Кан, който няма да има физическо издание тази
Коментари Харесай

Филмът "Февруари" на режисьора Камен Калев е част от официалната програма на фестивала в Кан

Фестивалът в Кан, който няма да има физическо издание тази година, разгласи формалната си стратегия и тя включва българския филм " Февруари ". Той демонстрира живота на един мъж на разнообразни стадии - 8, 18 и 82-годишна възраст.
Физически фестивал в Кан тази година няма да има Вместо това екипът ще подбере филми и, партнирайки си с други интернационалните фестивали, ще ги прожектира през есента
Това е четвърто присъединяване за режисьора Камен Калев на влиятелния конгрес. Представял е там късометражния си филм " Лошият заек ", а също пълнометражните " Източни пиеси " и " Острова ".

В програмата са още новите филми на Франсоа Озон, Уес Андерсън, Томас Винтенберг, режисьорския дебют на Виго Мортенсън и други.

56-те защити заглавия ще бъдат показани по един или различен метод в бъдеще. Очаква се част от тях да бъдат показани по време на фестивала във Венеция през септември.

Липсата на фотоси от аления килим тази година накара екипа от Ladyzone.bg да отворят архивите и да припомят неповторими фрагменти, направени през годините:
Звезди по плажа, знакови фрагменти от историята на най-престижния кинофестивал (ВИДЕО) Липсата на фотоси от аления килим тази година ни накара да отворим архивите и да си спомним неповторими фрагменти, направени през годините
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР