Фестивалът Сцена на кръстопът предизвика огромен интерес и опашки пред

...
Фестивалът Сцена на кръстопът предизвика огромен интерес и опашки пред
Коментари Харесай

Защо чакаме със затаен дъх Стефан Данаилов и Аня Пенчева

Фестивалът „ Сцена на кръстопът ” провокира голям интерес и опашки пред касите на Драматичен спектакъл – Пловдив . Четири от постановките в афиша притеглят най-силно вниманието на публиката.

Това са „ Актрисата ” с Аня Пенчева и Стефан Данаилов , „ Празникът ” на Явор Гърдев и „ Спускане от връх Морган ” на Николай Ламбрев – Михайловски. Голям интерес има и към „ Тъпи ентисуасти ” на Теди Москов.

Откриването на „ Сцена на кръстопът ” е на 11 септември от 19 часа в Драматичния спектакъл с премиерата на „ По-полека ” по песните на Стефан Вълдобрев.

Спектакълът с режисьор Владимир Люцканов е взаимен план на трупите на Пловдивския спектакъл и Младежки спектакъл „ Николай Бинев ”.

В „ По-полека ” ще забележим надарените актьори от двете трупи .

Фестивалът тази година е под мотото „ Театъра: невъзможното ”. Интерес има и концертът „ За Тодор Колев ” на Камен Донев и другари.

" Актрисата " е комедия на английския драматург Питър Куилтър . За 20 години той е написал 14 пиеси за Бродуей и Уест Енд. Героинята на Аня Пенчева е застаряващата актриса Лилия Мартин, който прави последния си театър.

Действието се развива в гримьорната й, през която минават някогашния й брачен партньор, сегашния избраник, сина й и нейният артистичен сътрудник.

Легендата на родната сцена Стефан Данаилов е в ролята на годеника й. Спектакълът ще се играе на 21 септември от 19 часа в Голяма зала.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР