Фестивалът се състоя на 1 и 2 август във формата

...
Фестивалът се състоя на 1 и 2 август във формата
Коментари Харесай

В Русия за пръв път се проведе Международен фестивал по риболов на „Росатом“

Фестивалът се състоя на 1 и 2 август във формата Pro Anglers League на европейския шампионат по спининг лов на риба от лодка. Състезанието се организира в непосредствена непосредственост до Ленинградската АЕЦ – най-голямата настояща АЕЦ в Русия по открита мощ.

Над 20 фенове рибари от Русия и страните, в които се осъществят атомни планове на „ Росатом “ – Унгария, Турция, Египет, Индия и Бангладеш, взеха присъединяване в първия Международен фестивал по лов на риба на съветската държавна корпорация. Надпреварата бе наоколо до Ленинградската АЕЦ, а задачата на надпреварата бе да укрепи интернационалното съдействие и да показва сигурността на АЕЦ за флората и фауната на околните водоеми.

Според регламента, след улавянето, участниците връщаха рибата назад в морето. Съдии на фестивала бяха настоящи съветски спортисти, спечелили от локални и районни надпревари по лов на риба, както и самостоятелни интернационалните специалисти от Чехия и Египет.

Победител в шампионата стана тимът на Египет, който получи своите награди на публична гала в края на шампионата. Второ и трето място заеха рибарите от Русия и Унгария.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР