Фестивалът надскача очакванията и ще покаже най-богатата си програма към

...
Фестивалът надскача очакванията и ще покаже най-богатата си програма към
Коментари Харесай

Био бар и стилни пикник кошници са част от изненадите на фестивала A to JazZ!

Фестивалът надскача упованията и ще покаже най-богатата си стратегия все още от 6 до 8 юли.

Тази година мощната музикална селекция на A to JazZ не е единственото, с което фестивалът ще блесне в Южен парк 2 на 6, 7 и 8 юли. Освен качествената музикална стратегия, A to JazZ се трансформира в дълго чакано събитие и поради способността му да надскача себе си, предлагайки на своите посетители по нещо ново всяка година. Осмото издание дава обещание един още по-богат фестивал, цялостен с улеснения и новости, които да създадат преживяването още по-елегантно и незабравимо.

Едно от нещата, които A to JazZ предлага на публиката си за първи път е стилна „ джаз пикник кошница “, която съдържа всичко належащо за споделени фестивални моменти навън: особено одеяло за пикник, бутилка хубаво вино, италиански деликатеси и чаши за четирима ще бъдат подредени в красива плетена кошница. Тя може да бъде закупена авансово на уеб страницата на A to JazZ и ще чака притежателите си на фестивалния щанд по време на събитието.



Организаторите са помислили и за последователите на здравословния метод на живот, с първия Био бар по време на музикален фестивал. Той ще предлага вкусни и натурални салати, сандвичи, сурови десерти и още потребни, енергийни храни и био питиета, особено за феновете на A to JazZ. Познатият от миналогодишното издание на фестивала Speed.Bar, още веднъж ще обслужва „ виртуално “ през браузъра на телефона. Мащабното събитие вкара сполучливо платформата за бързо и качествено обслужване още в предходното си издание, като преимуществото на този бар е, че вместо да чакат на опашка, с цел да поръчат пиво, посетителите избират продукта през смарт телефона си, заплащат онлайн със своята дебитна или кредитна карта и единствено след минути получават уведомление, че могат да вземат готовата си поръчка от Speed.Bar.

Едно от най-важните нововъдения тази година ще бъде старта на платформата A to JazZ TALKS, предопределена за професионални полемики и уъркшопи на тематики, свързани с развиването на джаза и импровизационна музика в Европа и света. Инициативата има за цел да сътвори среда за продан на опит, хрумвания и развиване на партньорства. Всички искащи могат да се включат с предварителна регистрация до 3 юли на www.atojazz.bg/program/atojazz-talks/. Първият ден, 6 юли, конференцията ще бъде посветна на тематиката „ Европейски джаз без граници “, а на идващия - 7 юли, тематика на фокус ще бъде „ Дамите в джаза “.

По традиция Арт-базарът ще показа нова селекция от изобретателни изложители, които да покажат своите изкуство, облекла и аксесоари, а най-верните почитатели на A to JazZ ще могат да се „ облекат в джаз “ с формалния мърчандайз, направен от Rush Streetlife.
Не на последно място в границите на фестивала ще се организира и специфична музикална работилница за деца – A to JazZ KIDS. Както всяка година, просветителната стратегия още опише историята на джаза по занимателен метод с детски игри, тъй че да разсъни у малчуганите обич към мелодията и ритъма. A to JazZ KIDS ще се организира на 7 и 8 юли от 10:30 сутринта в Южен парк II. Пълната стратегия можете да видите тук - www.atojazz.bg/program/atojazz-kids/

Входът за A to JazZ Festival 2018 е свободен. Фестивалът се организира с изключителната поддръжка на Столична община, Министерство на културата и Фондация “Америка за България”.

Следвайте формалните хаштагове на събитието #atojazz, #atojazzfestival, #atojazz2018
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР