Фестивалът на изкуствата "Арт поток" (20-30 юли) се провежда за

...
Фестивалът на изкуствата "Арт поток" (20-30 юли) се провежда за
Коментари Харесай

Данаилов и Мамалев гостуват на Арт поток

Фестивалът на изкуствата "Арт поток " (20-30 юли) се организира за трета поредна година и ще събере изявите на редица известни персони, както ДУМА писа. Съорганизатори са община Царево и плажният клуб "Хасиенда ". Програмата включва театрални постановки, художествени изложения, литературни четения, тематични празненства и други Местните поданици и гостите на Царево могат да се срещнат с Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Александър Кадиев, Ненчо Илиев, Тончо Токмакчиев, Тихомир Благоев, Албена Колева и доста други, споделя основният уредник Димитър Тодоранов.
От страна на издателство "Книгомания " ще се включат актьорите Стефан Данаилов и Георги Мамалев да показват автобиографичните си книги, Мария Лалева - с новите издания на стихосбирките си, както и журналистът Георги Тошев с документалния си филм за "АББА " и най-новата си книга за известната шведска група.
Мамалев показва автобиографичната си книга "Усмихни се, дребосъче! " с неподготвено "One Man Show " през днешния ден, 26 юли, от 21 ч. в Народното читалище "Георги Кондолов ". Лалева ще опише за новите издания на стихосбирките си "Личен списък " и "Не съм ви ближна " на литературно четене на плаж "Хасиенда " на 28 юли от 16.30 ч., а от 19.30 ч. Георги Тошев показва "Романът на моя живот " със специфичното присъединяване на Стефан Данаилов. Следва от 23.30 ч. Mamma Mia празненство с безконечните шлагери на "АББА " и Тошев ще приказва за документалния си филм за групата, нейната история и книгата "Mamma Mia " в клуб "Хасиенда ".
Лятна арт академия за деца под управлението на Калина Попова се организира за първи път на Хасиенда бийч. Малките гении от школата по изобразяване творят по три часа дневно на дребния плаж в Лозенец. В края на академията всички малчугани ще подредят в обща галерия творбите, които са основали на брега на морето.
Художникът Стефан Божков - арт шеф на Хасиенда бийч, заяви, че това лято скулптурният парк в Лозенец ще се усили с още една творба, наречена "Крилата ". Негово дело са и инсталациите "Очилата ", "Гребенът " и "Слонът ", които красят клуба.



Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР